Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolnica sve prijavila policiji

Zagrepčanin: 'Moj otac leži na respiratoru, a netko troši njegov novac'

Ilustracija
Foto: ROBERT MICHAEL/DPA/PIXSELL
1/2
19.01.2021.
u 20:50

Ljubomir je u bolnici od prošle srijede, a u četvrtak i petak netko je podignuo po 5000 kuna

Dok Ljubomir (65) leži u KB Dubrava priključen na respirator, s njegovog računa nepoznata je osoba podignula njegovom karticom 10.000 kuna te u trgovini potrošila još 300, tvrdi Goran Mrđa iz Zagreba, koji je sam ocu prije polaska u bolnicu obukao jaknu te novčanik s dokumentima i karticom zatvorio u unutarnjem džepu jakne.

Ljubomir je u bolnici od prošle srijede, a u četvrtak i petak netko je podignuo po 5000 kuna.

- Ona je stalno u suzama zbog tate i jako je prestrašena, pa se u nekom trenu u subotu sjetila i njegova novčanika. Poslala me sa svojom karticom, jer oboje imaju punomoć za račun onog drugog, da na bankomat odem provjeriti stanje. Ustanovili smo da nešto nije u redu i u banci onda doznali da je s računa dvaput, 14. i 15. siječnja, podignuto po 5000 kuna, u Garden Mallu, odnosno u Sesvetama. Kupljene su i cipele u trgovini. Odmah sam sve prijavio policiji - ispričao je sin Goran za 24sata.

U nedjelju je otišao u bolnicu, gdje tatina novčanika, kaže, nema, a nije siguran ni da je ono što je vidio njegova jakna. V.d. ravnatelja bolnice, prim. dr. sc. Ivica Lukšić - kaže da je i bolnica sve prijavila policiji te je slučaj u postupku.

- To je najviše što mi u ovom trenutku možemo. Pacijent je na respiratoru, izjavu ne može dati, naravno. Ako se doista ustanovi da je riječ o krađi, to je kazneno djelo za koje će netko i odgovarati - ističe liječnik. 

Komentara 26

Avatar Warded
Warded
22:07 19.01.2021.

Stavili novčanik, kartice i dokumente u džep, nek mu se nađe na respiratoru?! To se stavi par odobnih srvari, 100-200 kn u čarape skupa s ručnikom i toalet priborom i gotovo. A kakvi stanje vlada, nije zgoreg trajnim markerom napisati na rame ime i prezime!

PA
pax5
22:47 19.01.2021.

Kakav lešinar moraš biti da se spustiš na taj nivo...fuj...

RO
RogaBabaroga
22:52 19.01.2021.

ok, a kak je taj netko došao do pin-a?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije