Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI

Trenutak iskrene ljudskosti: Evo zašto joj je dao posljednji generator struje

Florida
Foto: YT screenshot
09.09.2017.
u 16:26

Vozeći se kilometrima do Orlanda, Brekke je stala u red samo da bi saznala kako se posljednji od 200 akumulatora prodao mušteriji ispred nje. Devastirana, sjela je i počela plakati

Pam Brekke iz Sanforda na Floridi danima se priprema za katastrofu koju će prouzročiti snažni uragani koji upravo tresu jugoistok SAD-a.

I dok je namirnice brzo skupila, ono što joj nikako nije pošlo za rukom bila je kupnja generatora struje koja bi njenom ocu, koji koristi umjetan kisik, značila razliku između života i smrti.

Florida
1/12

Vozeći se kilometrima do Orlanda, Brekke je stala u red samo da bi saznala kako se posljednji od 200 generatora prodao mušteriji ispred nje. Devastirana, sjela je i počela plakati.

No ono što se dogodilo uvjerit će mnoge kako još postoje trenuci iskrene ljudske dobrote. Ta zadnja mušterija, piše NY post, ne znajući razlog Pamina plača inzistirala je da uzme zadnji generator struje.

Pam se nije mogla dovoljno zahvaliti, no nepoznati dobročinitelj uvjerio ju je kako je sve u redu.

- Bog blagoslovio tog muškarca - kazala je Pam. 

Ključne riječi

Komentara 6

KE
kelab
16:51 09.09.2017.

Zna li itko razliku izmedju generatora i akumulatora?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:11 09.09.2017.

ne znate razliku izmedju generatora i akumulatora? Pa sam naziv je ocito veli...

AF
afer
19:57 09.09.2017.

?? Umjetni kisik???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije