Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 METARA OD OBALE

Tragedija u Slavoniji: Djevojka (18) se utopila u jezeru, pronašli je na dnu

Visovačko jezero: Nakon dva tjedna pronađeno tijelo nestalog 16-godišnjaka
Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.07.2023.
u 21:18

Policija je dojavu o utapljanju dobila oko 17.55 sati nakon čega je krenula intenzivna potraga, a tijelo ženske osobe pronađeno je iza 20 sati

Jedna osoba utopila se ove nedjelje u jezeru Kruševica na području Općine Slavonski Šamac, izvijestila je u poslijepodnevnim satima policija. Policija je dojavu o utapljanju dobila oko 17.55 sati nakon čega je krenula intenzivna potraga, a tijelo ženske osobe pronađeno je iza 20 sati. 

- Pripadnici HGSS-a, iza 20 sati, na dnu jezera Kruševica, pronašli su mrtvo tijelo mlađe ženske osobe (oko 5 metara od obale na dubini oko 6 metara). Radi se o 18-godišnjakinji - naknadno je potvrdila policija. 

Na mjestu događaja su žurne službe uključujući i policijske službenike Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dodaje policija, navodeći kako se nastavlja daljnji rad policijskih službenika i provođenje očevida.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Novinarka Večernjeg iz Grebaštice: "Zasada nema prijetnje stambenim objektima"

Komentara 1

Avatar Kajman
Kajman
00:58 17.07.2023.

Što reći do izraziti sućut obitelji. Opreza nikad dovoljno i to neka bude upozorenje svima koji ulaze u vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije