Naslovnica Vijesti Crna kronika

Tragedija u Ninu: Muškarac smrtno stradao na plaži, supruga prevezena u bolnicu

Očevici kažu kako je jednome od supružnika pozlilo u moru, a drugi mu je pritekao u pomoć. Tragičan događaj odvijao se pred očima ostalih prestravljenih kupača, od kojih je netko pozvao je hitnu i policiju
12. srpnja 2019. u 23:26 29 komentara 15356 prikaza
Kraljičina plaža u Ninu (arhivska fotografija)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Muškarac (73) smrtno je stradao na Kraljičinoj plaži u Ninu danas poslijepodne, a njegova je supruga (70) u teškom stanju prevezena u zadarsku bolnicu, piše Zadarski.hr.

Nesreća na naplatnoj postaji Sveta Helena POZADINA TRAGEDIJE Vozač BMW-a je prije 2 mjeseca pao u nesvijest. Nakon nesreće ponavljao: 'Bože, što sam napravio?'

Očevici kažu kako je jednome od supružnika pozlilo u moru, a drugi mu je pritekao u pomoć. Tragičan događaj odvijao se pred očima ostalih prestravljenih kupača, od kojih je netko pozvao je hitnu i policiju, a došao je i mrtvozornik koji je utvrdio smrt 73-godišnjeg hrvatskog državljanina, kao i da na njegovom tijelu nema tragova nasilja.

Nekim kupačima zasmetalo je što je policajac, koji je došao na očevid, stajao na priličnoj udaljenosti, navodno kako ne smočio uniformu.

- Svi su se turisti okupili i pomagali, a on je stajao na udaljenosti do pedesetak metara i nije uopće pomagao jer mu je bio problem, morao je proći kroz vodu dubine dvadesetak centimetara i širine desetak metara, a gospodin ne bi smočio cipelice. A trebao je biti prvi da pomogne u oživljavanju... – rekao je jedan očevidac. Očevidac je također pohvalio hitnu pomoć.

Ilustracija Preminula djevojčica Tuga u Rovinju: 'Otac je pošten i radišan čovjek, sebe bi dao za djecu'

Dežurni policajac u Zadru odgovorio je kako nije bio tamo i da ne može to potvrditi, ali da se mora razumjeti da su policajci u uniformi.

- Oni koji su pomagali bili su u kupaćim kostimima, a naš policijski službenik nosi uniformu. Tamo jest plićak, uz to je sve prepuno pijeska i morate razumjeti da u uniformi ne može, ako nije nužno, ulaziti u more, kao ostali kupači – kazao je dežurni policajac u OKC-u Zadar.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • mksdk:

    A da se napiše u članku da je hitna došla prije policajca? Da je čak i mrtvozornik bio tamo prije onoga po kojemu se pljuje? Kada će novinari početi snositi odgovornost za napisano?

  • than:

    Lov na vještice. Stvarno mi se nekada gadi svo ovo silno prozivanje policije, liječnika i drugih službi od strane medija i građana. Kao, eto, oni su nam krivi za sve kada se nešto loše dogodi. Zar netko stvarno misli da ... prikaži još!a ovaj policajac ne bi pomogao da mora i može ? Ili da neki liječnik... ? Koje smo mi bezosjećajno društvo postali. Nažalost, takvima su nas napravili političari.

  • Realko:

    Kada će novinari poceti objektivno izvjestavati i pri tome biti pismeni tada će opet biti zadovoljstvo citati novine. Uvjeren sam da je policaj bio spreman pomoći, a ne da pomogne kako to pise u clanku , da je to bilo ... prikaži još!o potrebno. Samo pljuvanje po sluzbama od strane kvazi novinara , a pri tome nitko od njih ne snosi nikakvu pa ni moralnu odgovornost. Sramotan clanak !!!!