Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovo

Thaçi: Albanci bi najbolje i najlakše živjeli u jednoj državi

\'Kosovo\'s Prime Minister Hashim Thaci speaks during an interview with Reuters in Istanbul May 21, 2010. Thaci  welcomed NATO plans to reduce troop levels by two-thirds this year as a sign of confide
Reuters/Pixsell
15.03.2012.
u 16:47

Kosovski premijer smatra da je održavanje srpskih izbora na Kosovu opasno jer predstavlja provokaciju za novi sukob

Albanci bi najbolje živjeli u jednoj državi, izjavio je kosovski premijer Hashim Thaçi u četvrtak na sjednici parlamenta skupštine koja raspravlja o rezoluciji protiv srpskih izbora na Kosovu, prenosi Blic.

– Što se tiče pretenzija o promjenama granice, ja sam u ime vlade svim međunarodnim prijateljima stavio do znanja poruku svih institucija i građana da bi Albanci najlakše i najbolje mogli živjeti u jednoj jedinoj državi – izjavio je Thaçi.

Thaçi je na sjednici rekao da je održavanje srpskih izbora na Kosovu opasno i da predstavlja provokaciju za novi sukob. Odbio je mogućnost autonomije za sjever Kosova i poručio da neće biti promjene granica te da su teritorijalne pretenzije Srbije prema Kosovu neprihvatljive.

Ključne riječi

Komentara 100

CO
CONSTANTINOPOLIS
22:05 15.03.2012.

pa će naša djeca za pedesetak godina raditi ono što mi nismo mogli a ni željeli,tj ratovati protiv njih

GS
globalpress=SS
22:05 15.03.2012.

Treći razlog, da prodajemo u Albaniji .... ah i četvrti jer smo u Nato-u :)))

CO
CONSTANTINOPOLIS
22:08 15.03.2012.

možda ih ti imaš,ja nemam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije