Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrludanje

Tadić: Nikada nećemo priznati Kosovo, ali promjene su moguće

Boris Tadic
Reuters/Pixsell
29.08.2010.
u 23:36

– Radit ćemo fleksibilno, ali postoje granice preko kojih ne možemo prijeći - istaknuo je Boris Tadić.

BEOGRAD – Predsjednik Srbije Boris Tadić najavio je konzultacije s Bruxellesom i Washingtonom o rezoluciji o Kosovu, odnosno o mogućnosti kompromisa koji bi bio prihvatljiv i Srbiji i stranim partnerima u međunarodnoj zajednici.

– Radit ćemo fleksibilno, ali postoje granice preko kojih ne možemo prijeći, a to je da Srbija nikada neće priznati Kosovo – rekao je Tadić i dodao kako od njega kao predsjednika nitko nikada nije tražio da Srbija prizna neovisnost Kosova kao uvjet za ulazak Srbije u EU.

No, izrazio je i oprez te najavio mogućnost promjene tvrdih stajališta o Kosovu.

Ključne riječi

Komentara 234

OB
-obrisani-
21:18 02.09.2010.

sunking : A da ti malo prošetaš tamo odakle ti je prvo na svet glava izašla, ili možda noge pošto si i ovako sav naopak, iskrivljen, zaobljen. Previše čitaš narodne lirske pesme, ne valja ti to!!!.

OB
-obrisani-
19:33 05.09.2010.

morski covik : Morski veštcu!!! Pa ja moju porodicu uvek vodim sa sobom svuda i to je ne sporno!!! Ne znam za tebe kako ti gledaš na to?!!! Što se tiče naših žena, tu si u pravu, mada ni vaše nisu za podceniti!!!.

OB
-obrisani-
19:33 05.09.2010.

vendeta, ajde da ti pomognem - morski krastavac ili ti kacomarin je OK, upravo sam se vratio sa mora. Malo puse bura, ima nesto stranaca... ali nedostajete nam vi... he-he-he.... mos\' mislit....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije