Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MOGLI IZDRŽATI

Susjedi prijavili sumnjivo okupljanje u trgovini kućnih ljubimaca, policija razotkrila paravan

Ilegalni bar
Foto: Screenshot
02.07.2020.
u 17:04

Na trgovine za kućne ljubimce gleda se kao na nužnu uslugu pa im je rad dozvoljen, što su neki pokušali iskoristiti

Trgovina kućnih ljubimaca, ali bez kućnih ljubimaca, zatvorena je u Brazilu nakon što je otkriveno da se radi samo o paravanu za tajni bar. Lokalne vlasti u gradu Petropolisu izvijestile su kako su na mjestu događaja pronašli 16 osoba kako ispijaju pivo, pri čemu nitko nije nosio obveznu masku, niti se držao pravila socijalne distance.

S gotovo 10 tisuća smrtnih slučajeva uzrokovanih koronavirusom, Rio de Janeiro je drugi najpogođeniji dio Brazila i upravo se u toj saveznoj državi nalazi Petropolis. Stoga su za ovo područje na snazi stroge mjere karantene koje uključuju i zabranu rada barova. Na trgovine za kućne ljubimce gleda se pak kao na nužnu uslugu pa im je rad dozvoljen, što su neki pokušali iskoristiti.

Iz ureda gradonačelnika kazali su da trgovini, koja je imala hranu za kućne ljubimce, ali nije imala životinje, nedostaju i uredni dokumenti. Trgovina je zatvorena nakon racije, a vlasnica bara novčano kažnjena.

Petropolis, grad s 300 000 stanovnika, imao je 92 smrti od Covid-19.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:31 02.07.2020.

prema preporukama veleposlanstava u turističkoj posjeti nesigurnim državama alkohol se kupuje kod ovlaštenog distributera i obavezno pogledati da ambalaža nije oštećena i da posjeduje sigurnosni čep originalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije