Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKOVJERNA SLAVONKA

Još jedna prevarena žena: Prevarantu uplatila više od pola milijuna kuna, tvrdio da je iz Velike Britanije

Igor Kralj/Pixsell
19.06.2021.
u 12:27

U višemjesečnoj komunikaciji, nepoznati počinitelj je pod izgovorom privremeno nedostupnog bankovnog računa zatražio novčane pozajmice od 41-godišnjakinje

Nakon što je putem društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom, 41-godišnjakinja je na više računa uplatila više od pola milijuna kuna

Nepoznati se počinitelj, s kojim je oštećena prvo stupila u kontakt početkom ove godine, predstavio da je iz Velike Britanije. U višemjesečnoj komunikaciji, nepoznati počinitelj je pod izgovorom privremeno nedostupnog bankovnog računa zatražio novčane pozajmice od 41-godišnjakinje. 

Kako navodi PU osječko-baranjska, u periodu od veljače do svibnja ove godine, 41-godišnjakinja je na više različitih bankovnih računa nepoznatih vlasnika uplatila različite novčane iznose ukupno više od pola milijuna kuna. Nakon izvršenih uplata, nepoznati počinitelj je prekinuo komunikaciju i oštećenoj nije vratio uplaćeni novac.

PU osječko-baranjska nadležnom državnom odvjetništvu podnijela je kaznenu prijavu te nastavlja potragu za nepoznatim počiniteljem.

VIDEO Pojačan promet na cestama u smjeru mora, prema Lučkom kolone i do 5 kilometara

Ključne riječi

Komentara 37

OC
OCB
12:43 19.06.2021.

Treba nju uhapsiti zbog neviđene gluposti. Kokoš!

GE
Gefufna
14:13 19.06.2021.

Dok je ovaca biti ce i vune... no ne bi me cudilo i de je citav clanak najobicnija izmisljotina

ĆA
ĆanotaKrljo
14:01 19.06.2021.

Ako je GLUPENDRI izvukao pola miliona kuna , treba ga još nagraditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije