Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO SANADER'

Stožer za obranu sisačke Rafinerije: Povlačenje iz arbitraže oko Ine izdaja je nacionalnih interesa

rafinerija nafte
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/5
10.05.2016.
u 10:00

"Donošenje takve odluke moglo bi se izjednačiti i okvalificirati na isti način kao i predaja upravljačkih prava od strane Ive Sanadera"

Eventualno povlačenje Hrvatske iz arbitraže INA-e i MOL-a Stožer za obranu Rafinerije nafte Sisak smatrat će izdajom nacionalnih interesa. 

– Danas kada svi pokazatelji govore kako Republika Hrvatska ima dobru poziciju u arabitražnom postupku, što javno u medijima iznose i vladajući i oporbeni političari, svako povlačenje iz arbitraže Stožer smatra izdajom Hrvatskih nacionalnih interesa. Donošenje ovakve odluke bi se moglo izjednačiti i okvalificirati na isti način kao i predaja upravljačkih prava od strane Ive Sanadera – priopćeno je iz Stožera za obranu Rafinerije koji za cilj ima i očuvanje radnih mjesta.

– Otvoreno pitamo do kada će se štititi pojedinci koji nisu ni nacionalni, ni Hrvatski? Mogu li političke stranke zatvoriti vrata lopovluku, odreći se zauvijek onih koji štete nacionalnim interesima i okrenuti novu stranicu političkog djelovanja u RH? Za interese njenih građana i Domovine u cjelini – dodaje se u priopćenju uz napomenu kako je Stožer spreman dokazati "ukoliko dođe do razvijanja ove sulude ideje" kako stoji na braniku Rafinerije Sisak, Ine i nacionalnih interesa Republike Hrvatske.

>> Darko Horvat: Tko će platiti troškove ako hrvatska strana izgubi arbitražu oko Ine?

>> Arbitraža oko Ine nacionalni je interes iza kojega moramo svi stati

Komentara 11

Avatar mister.N@
mister.N@
07:47 10.05.2016.

naravno da je povlacenje iz arbitraze izdaja i veleizdajaa... i tko misli da tu nema privatnih interesa karamarka i ekipe malo se zahebao... ovo je korupcija na kvadrat u ponovljenom izdanju i drugi dio!!!

GV
golub Vaso
00:21 10.05.2016.

lazni domoljubi hdz prodaju inu za šaku judinih škuda

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:02 10.05.2016.

Neradnici INE idu u štrajk, zanimljivo mi je kako nisu prije 7-8 godina digli svoj glas kada su ekološke udruge i građani prosvjedovali u Sisku protiv zagađenja i ne modernizacije rafinerije ni jednog nije bilo. Zanimljivo je kako godina primaju plaću uglavnom za nerad a di ni jednog trena nisu pomislili pa do kad tako može, nisu prosvjedovali protiv nerada! Ivica Sračan koji je prodao INA-u Vam se okreće u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije