Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO SANADER'
Povratak na članak

Stožer za obranu sisačke Rafinerije: Povlačenje iz arbitraže oko Ine izdaja je nacionalnih interesa

"Donošenje takve odluke moglo bi se izjednačiti i okvalificirati na isti način kao i predaja upravljačkih prava od strane Ive Sanadera"

Komentari 11

Avatar mister.N@
mister.N@
07:47 10.05.2016.

naravno da je povlacenje iz arbitraze izdaja i veleizdajaa... i tko misli da tu nema privatnih interesa karamarka i ekipe malo se zahebao... ovo je korupcija na kvadrat u ponovljenom izdanju i drugi dio!!!

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:02 10.05.2016.

Neradnici INE idu u štrajk, zanimljivo mi je kako nisu prije 7-8 godina digli svoj glas kada su ekološke udruge i građani prosvjedovali u Sisku protiv zagađenja i ne modernizacije rafinerije ni jednog nije bilo. Zanimljivo je kako godina primaju plaću uglavnom za nerad a di ni jednog trena nisu pomislili pa do kad tako može, nisu prosvjedovali protiv nerada! Ivica Sračan koji je prodao INA-u Vam se okreće u grobu.

VL
GV
golub Vaso
00:21 10.05.2016.

lazni domoljubi hdz prodaju inu za šaku judinih škuda

VL
KA
kažemja
02:47 10.05.2016.

Zanimljivo čim se ne radi o komunjarama to za sebedomoljupce nije zanimljivo i nema ni k od komentara.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:15 10.05.2016.

Lobista Mola placao je Karamarkovoj supruzi za sto? Sad se vidi za sto?

VL
SE
senior
06:38 10.05.2016.

HDZ je i doveo do ovoga što se danas događa sa Inom. Sanader premijer i guzica glava HDZ-ea i njegov prvi pomočnik i ministar unutrašnjih poslova UDBAŠ Karamarko su krivi za to. Danas kada Hrvatska vodi pravnu borbu da povrati svoj dio prava pravnim putem upravljanjem Ine ponovo je uskrsnuo zloduh UDBAŠ Gavro alijas Karamarko i pokušava prekinuti arbitaži krijuči na tal naćin svoj i Sanaderon krimen za pljačku Hrvatske dajući Mađarima INU za mito od nekoliko milijuna eura koji su završili na razne načine u đepovima ZLOČINĆKE organizacija ZNASE koje.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:20 10.05.2016.

a i stoce nama kad smo glu .pi i neznamo gotove novce prebrojat

VL
BA
barkod
12:46 10.05.2016.

Malo ili puno zakasnili , već je sve otišlo ........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.