Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

Stožer: U Hrvatskoj 219 novih slučajeva zaraze. Dvije osobe su preminule

Zagreb: Konferencija za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite
Foto: Tomislav Pavlek/PIXSELL
25.08.2020.
u 14:02

Danas je najviše novozaraženih zabilježeno u Splitsko-dalmatinskoj županiji, njih 71.

U protekla 24 sata zabilježeno je 219 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas ukupno 2231. Među njima je 167 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 9 pacijenata. Dvije su osobe preminule.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 8530 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 175 preminulo, 6124 se oporavilo.

U samoizolaciji je trenutno 7815 osoba. Do danas je ukupno testirano 154 159 osoba, od toga 1977 u posljednja 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
15:52 25.08.2020.

Kao moguću posljedicu ovakve situacije znanstvenici predviđaju da će u budućnosti doći do porasta broja oboljelih od raka kojima je bolest otkrivena u uznapredovaloj fazi. U Engleskoj se, primjerice, barata podatkom o mogućih 35 000 dodatnih smrti od raka.

DU
Deleted user
15:51 25.08.2020.

A zašto ne napišete da su te dvije osobe preminule zbog neadekvatnog liječenja u proteklih pola godine.Sljedeće godine ćemo imati pravi pomor.Svaki dan nam nedostaje veliki broj dijagnoza tumora.(prije je bilo oko 70 dnevno) zbog korone.To je na godišnjoj bazi prestrašno.Oko 10000 ljudi.Zanima me tko će zbog toga odgovarati.

P1
penelopea.121
15:32 25.08.2020.

Nadam se da ste razumijeli sto sam napisala u proslome postu? Dakle sada kada vam Anemcini domaci izdajnik zaduzi zemlju do guse, da spasava bankrotirane nacisticke korporacije po zemlji, i kada vam drzavni deficit dostigne vrhunac, i nitko vam visee ne bude htio davati kredite, morati cete se vratiti na socijalizam/komunizam, kada vam se raspadne nacisticka tvorevina od EU-rospke unije. Posto vam je Amenicni domaci izdajnik poklonio njima sve miliarde, umjesto da je spasavao svoju suverenu i urednu pravnu drzavu, demokraciju i domacu industriju u svojoj zemlji. Dakle idete nazad u rikverc u socijalizam, i za narednih 200 godina se necete izvuci iz govana do guse u dugovima. A druga opcija je da vam Anemicni uvede nacizam u zemlji i potrpa vas u logore da robujete gratis za bolesne naciste, sto im Amerika nikada nece dozvoliti, oni su ratovali zato protiv njih u dva svjetska rata i ratovati ce opet, i opet ih bombardirati kao u dva svjetska rata. Prestrava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije