Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Stjepan Orešković piše: Pet ključnih točaka za spas hrvatskog zdravstva

03.06.2021.
u 22:45

Pandemija COVID-19 pokazala je izravnu vezu između javnog zdravlja i zdravlja nacionalnog gospodarstva. Europa poduzetnosti budi se, ispada, samo šokovima

Komentara 6

ŹI
ŹIVAC
10:34 04.06.2021.

Ah, upravo ovakvi stručnjaci su propagirali jeftino zdravstvo temeljeno na jeftinom doktoru (bosonogi doktori), široko dostupno u svakom selu! Promjenio se sustav i on se iz temelja "promijenio"!? Ovaj i svi drugi moraju znati da već imamo veliki manjak doktora i sestara i budućnost u tom pogledu je još gora! Ako se ovi zaposle u medicinskom turizmu što će ostati običnom narodu? To ne brine ovog dojučer propagatora socijalne (jeftine) medicine!

BL
bluesman
08:19 04.06.2021.

Jos onomad , cini mi se, 2012-2013 kad je SDP bio na vlasti pokusalo se angazirati specijaliziranu agenciju koja je dobila zadatak dubinski skenirati bolesni hrvatski zdravstveni sustav . Potrosio se novac a rezultati nikada javno nisu objavljeni. Kad suu politicke elite dobile scan rezultate na papiru , izbuljile su im se oci ,i problem se pretvorio u jos jedan pozamasan spis koji je zavrsio u nekoj od dubokih ladica Ministarstva zdravstva.

Avatar deepwater
deepwater
22:59 03.06.2021.

Isluženi komunistički paramedicinski kadar koji ima sve recepte.Problem je kada ih treba primjeniti niti jedan nije djelotvoran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije