Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA CARINSKA UPRAVA

Stiže novi val poskupljenja cigareta: Cijene popularnih marki idu gore, evo kada i za koliko

Pušenje
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
22.03.2024.
u 08:41

U prvom redu poskupljenje se u ovom valu odnosi na cigarete brenda Phillip Morris, u što ulaze i Marlboro i Chesterfield brendovi

Nakon većeg poskupljenja koje je hrvatske pušače dočekalo početkom ožujka, slijedi novo - i to nekih od najpopularnijih marki cigareta. Kako je objavila Carinska uprava, novo poskupljenje očekuje se 27. ožujka, odnosno od iduće srijede, a sve marke koje će poskupjeti naglašene su žutom bojom u dokumentu koji je objavljen.

U prvom redu poskupljenje se u ovom valu odnosi na cigarete brenda Phillip Morris, u što ulaze i Marlboro i Chesterfield brendovi. Marlboro Gold i Gold 100's tako će po novom koštati 4,90 eura, dok će Marlboro Gold 23's i Red 23's biti 5,10 eura. Poskupjet će i Marlboro Fine Touch, Touch i Red Touch na 4,60 eura, a isto će po novom koštati i linije Line Blue i Line Gold. 

Od brenda cigareta Philip Morris poskupjet će one Supreme i Blue - na 4,30 eura. Što se tiče Chesterfielda, 4,20 eura od iduće srijede kupci će plaćati za Original (Orange), Blue, Silver, Original (Orange) 100's, Blue 100's i Silver 100's. Deset centi manje koštat će Linea Rose 100 SSL, Linea Blue 100 SSL, Tuned Blue, Tuned Aqua, Tunel Blue XL i AQUA XL. 

Detalje možetre pogledati u tablici u nastavku:

Komentara 24

DU
Deleted user
07:02 22.03.2024.

U Irskoj i UK cijena kutije cigareta je i po 15 eura, kako je krenulo i kod nas umirovljenici koji puše popušiti će cijelu mirovinu. Znači niti za cigare nećeš imati u mirovini.

JO
JOZO
19:51 22.03.2024.

Od uvijek su ljudi u nekim drogicama uživali . A što bi trebali piti čaj i sokiće i amen. Ima ona stara : Vina ,vina amo jer nema istine u vodi. Duhan je ljekovita biljka. Provjerite.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:30 22.03.2024.

Briga me. Kupujem i pušim prvoklasni hercegovački švercani duhan, i uvijam u Rizlu. Jeftinije je 10x od otrovnih cigareta sa kioska, a manje štetno 100x za zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije