Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PLAĆAO ČLANARINU

Sportski centar pozvao policiju da uhiti dječaka pa ostali zapanjeni raspletom

x-sport fitness
Foto: Screenshot/Google Maps
21.10.2017.
u 17:33

Ispostavilo se kako se radi o talentiranom dječaku za koga se čulo i na nacionalnoj razini.

Sportski centar iz američkog grada Skokieja odlučila je pozvati policiju kako bi riješili pitanje tinejdžera (15) koji je neprestano ulazio u njihove prostore iako nije plaćao članarinu.

U centru su ga upozorili nekoliko puta, no je i dalje nalazio način da se ušulja, a od osoblja se skrivao u kupaonicama. Policajac Mario Valenti odazvao se na poziv iz X-Sport Fitnessa da riješi problem dječaka koji neprestano krši pravila. Tada je uhvatio dječaka i saznao njegovu priču.

Njegova majka nije mu mogla priuštiti članarinu, a on je samo htio igrati košarku. Ispostavilo se kako se radi o talentiranom dječaku za koga se čulo i na nacionalnoj razini. Nitko nije znao za tu priču dok ju on nije ispričao policajcu.

Umjesto da ga uhiti, Valenti je odlučio na drugačiji način riješiti slučaj. Dječak je zahvaljujući njemu dobio mjesečnu članarinu, no ni tu nije bio kraj. Djelatnici sportskog centra bili su dirnuti potezom policajca tako da su i oni odlučili priskočiti u pomoć te dječaku osigurati dvogodišnju kartu.

- Ostali smo zapanjeni potezom policajca - kazao je Justin, jedan od voditelja u centru. Rekao je i kako su detaljno provjerili dječaka i kada su vidjeli da nije problematičan odlučili su se pridružiti policajcu i omogućiti tinejdžeru da se neometano razvija.

Komentara 3

VV
Vražji Vrag
19:35 21.10.2017.

Lijepo,lijepo...

AK
ante kolorante
21:32 21.10.2017.

GOOD NEWS story

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:06 21.10.2017.

bas lepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije