Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost na cesti

Vozio se na motociklu a onda se dogodilo nešto neočekivano. Pogledajte njegovu brzu reakciju

Zmija
Foto: Youtube Screenshot
1/2
20.04.2017.
u 09:13

Od ugriza ga je dijelilo samo nekoliko centimetara!

Svjesni smo kako susreti s hladnokrvnim životinjama kao što su zmije nisu nimalo ugodni. Ipak, ova nas je snimka iz Lampanga na Tajlandu, podsjetila koliko ti susreti mogu biti opasni.

Na snimci se vidi ležerna vožnja motociklista, koji u jednom trenutku prolazi pokraj ogromne, nepomične zmije.

Najednom, zmija pokušava ugristi vozača, što bi i uspjela da se vozač nije pravovremeno reagirao, podignuvši noge. Od ugriza ga je dijelilo samo nekoliko centimetara! Prilikom napada zamalo je izgubio ravnotežu, a zmija je odletjela u zrak.

>> Djevojčicu (9) usred noći probudila bol u ruci, a kada je otvorila oči, vidjela je nešto zastrašujuće

>> Majka napravila ovu fotografiju kćeri, a onda je kraj djevojčice ugledala nešto zastrašujuće

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar maxist
maxist
10:59 20.04.2017.

srećom slijedio je auto koji nije fulao.....(nadam se)......a uvjeravaju nas da ne skaču, ne napadaju, ne bacaju se sa stabla,,,,bez dokaza ..a ovo je dokaz da ne treba propustiti zgodu da ih se tamani

DE
deda1234
10:06 20.04.2017.

ali je vozac automobila rjesio sve probleme!😱

AN
anteS
10:39 20.04.2017.

"Prilikom napada zamalo je izgubio ravnotežu" Nije nimalo poremetio ravnotežu! Takvi susreti sa psima i dizanje nogu u voznji radi izbjegavanja ugriza su cesti na sporednim cestama. Motoristi su na to pripravni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije