Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja provala

Vratili se s odmora, zatekli razbijen prozor i - neočekivanog provalnika!

Puran
Foto: Screenshot
1/3
10.04.2017.
u 22:33

Beri Piterson i njegova supruga su, u svom domu u Minnesoti, otkrili divljeg purana koji je razbio prozor i odomaćio se

Zamislite da se vraćate kući s puta i ugledate razbijen prozor vašeg dnevnog boravka. Odmah zovete policiju da istraži slučaj. Par iz Minnesote, Beri Peterson i njegova supruga, našli su se u toj situaciji, ali je spoznaja tko je provalnik premašila njihova očekivanja.

Naime, u kuću im je, tijekom njihovog odsustva, provalio divlji puran. Životinja je razbila prozor i tako si osigurala toplo utočište, piše Dodo.

 

 

Puranu je izgleda bilo veoma udobno na sofi pa se nije ni trznuo kada je gospođa Peterson pozvala policiju.

Par je otvorio vrata kuće u nadi da će ptica izaći kada vidi izlaz , međutim, Tomu (kako su ga nazvali) se izgleda nije žurilo. Nakon toga su otvorili prozor i rekli mu da sada ima dva načina da izađe, ali im ni to nije donijelo uspjeha.

Nakon što su policajci došli i krenuli se raspitivati o uljezu, da bi ga potom vidjeli na sofi, situacija je postala manje napeta. Jedan od policajaca je uspio navesti životinju da izađe iz kuće tako što je usmjerio svjetlo u nju, čime je puran shvatio da je njegova pustolovina došla kraju.

>> Panika u zrakoplovu: Dječak se okrenuo a onda na sjedalu ugledao...

>> Zašto se jaja moraju izleći u 7 prostorija?

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Seprtlja
04:37 31.12.2017.

Čudni neki ljudi ti ameri. Na Balkanu bi završio u loncu i time naplatio štetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije