Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čipirana

Spasili je češki turisti: Lunica traži novi dom

Luna
18.08.2017.
u 12:35

Udomljuje se u stan ili kuću sa dobro ograđenim dvorištem i pristupom unutra, odgovornim i ozbiljnim ljudima koji će se za nju brinuti do kraja njenog života.

Malu Lunicu su upecali češki turisti tijekom svog boravka u Lijepoj našoj. Točnije, ona je upecala njih. Na izlasku iz tunela Učka, turisti su stali na parkiralištu protegnuti noge i ostavili otvorena vrata od auta. Kada su sjeli u auto ugledali su zlaćanu, slatku glavicu u retrovizoru i jedan par toplih, smeđih očiju kako ih netremice promatra sa zadnjeg sjedala.

Od djelatnika iz naplatnih kućica saznali su da se kujica već par dana mota po parkiralištu i da ne znaju čija je.  I tako je Lunica krenula put Rijeke. 

Luna ima i čip te se došlo do vlasnika koji je rekao da se izgubila u šetnji šumom i odlučio je ipak preudomiti.  Malena se sada nalazi na privremenom smještaju u Rijeci i pravi je bombončić. 

S obzirom da je do sada živjela na selu, u boxu Luna se pomalo privikava na gradski život. Još je pomalo plaha, boji se zvukova gradske vreve no napreduje iz dana u dan. Sa psima i macama se odlično slaže a ljude jednostavno obožava. Čim je pozovete, sjedne pred vas, stavi šapu na vaše koljeno i zagleda vam se u oči. Nitko sretniji od nje kada ju počnete maziti i onda zatvori oči i doslovno se topi od sreće pod dodirom. Obožava vožnju autom tako da će vam biti i idealan suputnik ako puno putujete, a ako ćete tim autom odlaziti na duge šetnje šumom, Luna se neće buniti.

Niskog je rasta, malog i duguljastog tijela na kratkim i krivim nožicama te predivne, zlaćane boje dlake. Stara je 3 god. Cijepljena je i čipirana te sterilizirana (udomitelj plaća sterilizaciju u iznosu 550,00 kn)
Malog je rasta, teška svega 7 kg.

Udomljuje se u stan ili kuću sa dobro ograđenim dvorištem i pristupom unutra, odgovornim i ozbiljnim ljudima koji će se za nju brinuti do kraja njenog života.
Kontakt: 099/25-18-904 ili 097/63-63- 293.

Komentara 3

PR
Prijatelj
05:34 20.08.2017.

Nadam se da ce netko nju uzeti. ona to zasluzuje, da netko vodi briga o njoj.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
12:52 18.08.2017.

Hoce li češki turisti pomoči i domoljubnim balkanskim lanicama na dvije noge koje kao svoje na svome kopaju po kontejnerima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije