Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Snimka vršnjačkog nasilja zgrozila BiH: Dječaka zlostavljali vršnjaci, sve se otkrilo zbog školske kolegice

Pixabay
02.12.2021.
u 12:58

Ravnateljica škole Mara Šaran potvrdila je da postoji problem te da postupaju sukladno zakonom.

Slučaj vršnjačkoj nasilja u OŠ "Risko Proroković" u mjestu Nevesinju u Bosni i Hercegovini zaprepastio je regiju, a snimke zlostavljanja otkrile su detalje svega kroz što je prošao dječak. 

Zlostavljanje se dogodilo u učionici, a na snimkci koja je završila na društvenim mrežama vidi se da vršnjak 'cipelari' 12-godišnjaka koji leži. 

– Sedmoro djece, petero dječaka i dvije djevojčice psihički i fizički su zlostavljali vršnjaka. To je monstruozna priča – navodi izvor iz škole za lokalni medij TopPortal koji je na svojim društvenim mrežama objavio snimku nasilja. 

Pokazalo se kako se nasilje nad dječakom događalo duže vrijeme, ali i to da druga djeca nisu reagirala. 

– Skidali su ga do donjeg rublja, štipali, prosipali vodu i prolijevali po njemu drugu tekućinu, bacali mu tenisice i jaknu, maltretirali ga oko škole i u školskom objektu. Dječak nije ništa govorio, već je jedna od školskih kolegica nakon izvjesnog vremena ispričala majci koja je prenijela roditeljima maltretiranog dječaka – otkrivao je izvor detalje zlostavljanja za medije.

Ravnateljica škole Mara Šaran potvrdila je da postoji problem te da postupaju sukladno zakonom. Otkrila je da je osoba koja je objavila snimke i imena djece koja su zlostavljala 12-godišnjaka je također prijavljena policiji. 


 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marijanka
10:02 03.12.2021.

Moga sina sasvim davno pocela dvojica prvocirati u skoli i da ne bi bilo gore ,navratim do skole. Uhvatim ta dva junaka i svakom zaljepim samarcinu i kazem sad idem do vasih roditelja da im kazem sve.Sto rekla to ucinila.Taman dosao jedan iz skole doma i znate sto je tata ucinio ? Zalijepio mu jos jednu,I od tada do kraja skolovanja mir,Nisam za nasilje i samare ali nekad je neizbjezno

DU
Deleted user
08:19 03.12.2021.

To je sredina u kojoj je nasilje normalno i samo takvi su cjenjeni. Roditelji su djeca "ratnih junaka" rtpublike srpske te je za njih normalno da upražnjavaju nasilje u mlađem dobu. Na żalost

WT
WTF!
20:31 02.12.2021.

Ako takve grozote rade sada kao djeca,kaj bu tek bilo kad postanu punoljetni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije