Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OZLIJEĐEN

Dramatična situacija u Puerto Ricu: Surfer panično bježao od morskog psa koji je bio tik iza njega

Drama u Portoriku: Surfer u posljednji tren uspio pobjeći morskom psu
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.12.2021.
u 10:55

Rijetko tko uopće uoči morske pse na tom području, kazao je Jorge Benitez koji je uspio i snimiti cijeli događaj

Surfer u Puerto Ricu bezbrižno je plovio po uzburkanim valovima nedaleko od obale Middles Beacha kada je samo nekoliko od metara od sebe uočio velikog morskog psa. 

Rijetko tko uopće uoči morske pse na tom području, kazao je Jorge Benitez koji je uspio i snimiti cijeli događaj. 

Foto: Reuters/Pixsell

– Ovo je prvi morski pas kojeg sam vidio. Znamo da ih ima, ali inače imaju dovoljno hrane tako da rijetko kad imamo ovakve incidente, kazao je, prenosi Daily Mail

Na snimci se vidi surfer Rolando Montes koji panično rukama vesla prema obali, a nedaleko od njega je morski pas kojeg bacaju valovi. Pokraj njega je bio i drugi surfer koji je kasnije uočio životinju, a u cijelom događaju nitko nije bio ozlijeđen. 

Inače, iako je na tom području viđeno 40-ak vrsta morskih pasa, podaci pokazuju kako je od 1900. bilo tek 16 napada morskih pasa.


 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
PetiElement
16:37 01.12.2021.

Dragi vl, spremljen moj komentar zbog kojeg dam dobila "žuti".. a zapravo sam stala u obranu autora.... slijedi vam prijava 😉

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
12:16 01.12.2021.

Čuj to.."rukama veslao"🤣🤣 . Ja sam sve mislil da se rukama pliva a veslima vesla. Sva sreća onda pa je brzo rukama veslal da je odveslal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije