Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To mi je slomilo srce'

Snimka rastužila mnoge: Pogledajte što je pas radio dok mu je vlasnik bio na poslu

usamljeni pas
Reddit
13.05.2022.
u 18:44

To je to, nikad više ne ostavljam svog psa samog, jedan je od komentara ispod snimke

Psi diljem svijeta ostaju sami kod kuće dok su njihovi vlasnici na poslu. Poznato je da je pas najbolji čovjekov prijatelj, a da je to uistinu tako pokazuje snimka koja je rastužila mnoge.

Na Redditu je, naime, objavljena snimka psa koji je ostao sam kod kuće, a zbog usamljenosti je uzeo tenisicu svoga vlasnika i spavao s njom. Video je odmah postao viralan te ga je komentiralo više od 1.200 ljudi.

'To mi je slomilo srce. Potreban mu je prijatelj, izgleda tako usamljeno', 'Mislim da ne bi mogao ići na posao nakon što sam vidio ovo', 'To je to, nikad više ne ostavljam svog psa samog', samo su neki od brojnih komentara.

Članak je izvorno objavljen u srpnju 2020. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije