Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s kolegicom

Šipuš u Ljubljani: Kulturne odnose Hrvatske i Slovenije afera ne može narušiti

berislav šipuš
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
27.07.2015.
u 17:33

Šipuš je istaknuo kako ni u jednom trenutku nije pomislio da radi afere ne bi prisustvovao koncertu ili pak otkazao sastanak sa slovenskom ministrico

Ministar kulture Berislav Šipuš danas je boravio u Ljubljani gdje sastao sa slovenskom kolegicom Julijanom Bizjak Mlakar uoči zajedničkog koncerta Zagrebačkih solista i Komornog gudačkog orkestra Slovenske Filharmonije. Tom je prilikom izjavio kako dvije zemlje vežu snažni kulturni odnosi koje afera povezana s arbitražom ne može narušiti.

Šipuš je istaknuo kako ni u jednom trenutku nije pomislio da radi afere ne bi prisustvovao koncertu ili pak otkazao sastanak sa slovenskom ministricom. Kako kaže, riječ je o jednom otvorenom pitanju koje dvije države moraju riješiti na kulturan način.

>> Vlada i oporba složne: Hrvatska izlazi iz arbitražnog sporazuma!

>> Ustrajemo da se bezuvjetno i trenutno stavi izvan snage Sporazum o arbitraži!

Komentara 13

JO
John13
18:10 27.07.2015.

Sipus, pa dajte ostavku, o cemu vi vise pricate?

Avatar mirica19
mirica19
21:49 27.07.2015.

Što ovaj čeka s ostavkom?!

GU
General_U
18:08 27.07.2015.

tjedan dana sdpeovi ministri na naslovnicama sada će hnsovi tjedan dana samo ovi će po dva puta mrak taritaš šipuš prdoljak vesna letjelica i tako u krug do izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije