Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako bi izgledali?

Shakespeare kao hipster, Marija Antoaneta kao starleta!

poznate osobe (1)
Foto: Yesterday TV
1/4
03.05.2013.
u 16:58

Prema karakteristikama koje je imao za života, William Shakespeare u 21. stoljeću bio bi smioni hipster, sudeći prema biografijama koje je objavio televizijski kanal "Yesterday" u projektu "Tajni život".

Prema karakteristikama koje je imao za života, William Shakespeare u 21. stoljeću bio bi smioni hipster, sudeći prema biografijama koje je objavio televizijski kanal "Yesterday" u projektu "Tajni život", piše Blic.

Umjetnici su u suradnji s povjesničarima napravili nekoliko portreta u kojima su povijesne osobe "stavili u današnje vrijeme". Za Shakespearea kažu da je bio poznat po suvremenom načinu razmišljanja koje mnogi u njegovo vrijeme nisu shvaćali te ga prikazuju kao hipstera u kariranoj košulji i s ekstravagantnom frizurom.

Naušnice na oba uha

Da danas živi, na oba uha imao bi naušnice, što bi ostavljalo neodgovorenim pitanje o njegovoj seksualnosti. Sumnjaju da bi se kao glumac i pisac scenarija Shakespeare u današnje vrijeme možda podvrgnuo "presađivanju" kose kako bi prekrio cijelo tjeme, kao što to čine mnogi današnji poznati.

Moćna Elizabeta I. u današnje bi vrijeme imala kratku kosu te bi zbog svoje poznate ljubavi prema modi nosila ženska odjela s bogatim bojama, napravljenima od skupih tkanina.

Marija Antoaneta starleta

Marija Antoaneta patila je u mladosti zbog malih grudi pa su joj autori "ugradili" silikone. U modernoj verziji umjesto podignute kose ima valovitu frizuru sa šiškama. Predstavljena je u modernoj plavoj haljini, a pomalo izgleda kao starleta.

Henrik VIII. u 21. stoljeću presadio bi kosu i stavio porculanske navlake za zube. Nosio bi specijalno za njega krojeno dizajnersko odijelo, skupi sat i dijamantni prsten. Ispod raskopčane bijele košulje nosio bi zlatnu ogrlicu s križem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije