Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok nevrijeme

Šesteročlana obitelj u plamenu izgubila krov nad glavom

izgorjela kuća (1)
Foto: Željko Rukavina/PIXSELL
1/3
16.06.2010.
u 07:31

Oko 5 sati grom je udario u krovište obiteljske kuće Dragutina Klimeša iz Velike Trnovitice kraj Garešnice.

BJELOVAR - Jako nevrijeme praćeno udarima groma, koje je u ranim jutarnjim satima zahvatilo šire bjelovarsko područje, izazvalo je dva požara s velikim materijalnim štetama. Oko 5 sati grom je udario u krovište obiteljske kuće Dragutina Klimeša iz Velike Trnovitice kraj Garešnice. Vatra se širila munjevitom brzinom, pa je kuća šesteročlane obitelji izgorijela do temelja.

Nesretna obitelj iz kuće ništa nije uspjela spasiti, osim vlastitih života.

Kuća je stara oko 30 godina, a šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća kuna.

Pet minuta poslije 5 sati prijavljen je i požar na gospodarskoj zgradi Ivana Dokladaca iz Stare Rače pokraj Bjelovara. Krovište spremišta s balama sijena također je pogođeno gromom, no vatrogasci su požar uspjeli lokalizirati kako se vatra ne bi proširila na susjedne obiteljske kuće i gospodarske zgrade. U požaru su izgorjeli stočna hrana, traktor i poljoprivredni stroj. Šteta se još procjenjuje. 

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chino49
08:18 16.06.2010.

Stara Rača naselje kod Bjelovara??? To je selo 15 km od Bjelovara. Ajme što ste nepismeni.

DU
Deleted user
12:53 16.06.2010.

jbga opet po sirotinji

FR
Frenky
15:35 17.06.2010.

nije Dokladac,nego Dokladal,malo smo nepismeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije