Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove provokacije

Šešelj: Jednog dana ću u Hrvatsku doći naoružan, na tenku

Vojislav Šešelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.04.2015.
u 12:02

Kazneni postupak koji je zbog paljenja hrvatske zastave protiv njega pokrenulo Više tužiteljstvo u Beogradu, kaže, veseli ga te s nestrpljenjem očekuje početak sudskog procesa

Nakon paljenje hrvatske zastave, Vojislav Šešelj nastavlja s provokacijama, javlja HRT. U intervjuu sarajevskom tjedniku "Dani" zaprijetio kako će doći u Hrvatsku "naoružan i na tenku", a ponovno je potvrdio i kako se ne kani dragovoljno vratiti u pritvor u Nizozemskoj bez obzira na odluku Žalbenog vijeća Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY).

Tamo (u Hrvatsku) ću jednog dana otići naoružan, na tenku. Da oslobodim "Republiku Srpsku Krajinu", kazao je Šešelj u intervjuu. Šešelj je potvrdio i kako mu je stalni cilj provocirati javnost u Hrvatskoj.

Kazneni postupak koji je zbog paljenja hrvatske zastave protiv njega pokrenulo Više tužiteljstvo u Beogradu, kaže, veseli ga te s nestrpljenjem očekuje početak sudskog procesa.

>> Pusić i Ostojić osudili izjave iz Srbije: Takva retorika šteti! Svaki političar mora paziti što govori

Komentara 194

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:47 02.04.2015.

Zar nije on već dolazio na tenku,a odlazio na traktoru?

DE
debelisef
12:26 02.04.2015.

sjecam se nekakvih likova kaj su dosli na tenku, a pobjegli na traktoru...ukradenom

Avatar Chupacabra
Chupacabra
12:14 02.04.2015.

Da li ćeš doći na tenku, ne znam. Ali znam kako ćeš otići.... Na traktoru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije