Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef pulskog SDP-a

'Zbog ovakvog šefa oporbe Kukuriku koalicija nema alternativu'

Danijel Ferić,Zoran Milanović
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
25.09.2014.
u 11:11

Danijel Ferić pozvao je Tomislava Karamarka da se počne baviti onime za što dobiva plaću i počne provoditi više vremena u Saboru

Predsjednik pulskog SDP-a Danijel Ferić osvrnuo se danas na godišnje izvješće hrvatske Vlade koje je jučer u Saboru prezentirao predsjednik Vlade Zoran Milanović.

Prema izvješću hrvatski izvoz porastao je za 37,7 milijardi kuna, odnosno 14,3 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, industrijska proizvodnja za prvih sedam mjeseci ove godine porasla je za 0,8 posto, a u kolovozu 2014. godine bilo je 24.000 ili 7,6 posto manje nezaposlenih nego u istom razdoblju prošle godine, kazao je Ferić napomenuvši kako se mora osvrnuti i na pokušaj politiziranja svega onoga što je dobro od strane šefa oporbe Tomislava Karamarka.

Ferić ga poziva da se počne baviti onime za što dobiva plaću i počne provoditi više vremena u Saboru, da se ostavi nacionalizma i ksenofobije, a više vremena posveti suzbijanju mržnje prema drugima.

- Unatoč svojim propustima i nesavršenstvu, upravo zbog ovakvog šefa oporbe Kukuriku koalicija danas nema alternativu, jer HDZ nije, niti će biti nikakva alternativa što će se vidjeti i na ovogodišnjim predsjedničkim izborima i na parlamentarnim izborima iduće godine - zaključio je Ferić.

>>Milanović: Karamarko je govorio kao šef statistike u Sovjetskom Savezu

>>Karamarko o izvješću Milanovića: Vi kao da ste premijer mjesec dana

Komentara 11

IB
ibrinajaruga
11:28 25.09.2014.

ovaj esdepeovac će se ugušit koliko se duboko uvukao milanoviću

VE
verakruz
12:48 25.09.2014.

Feriću, ne znam ni tko si, ali ti mogu savjetovat da se ti počneš baviti sam sobom, a ne nekim tko je dobio troje izbore zaredom. Ako se već baviš Karamarkom, onda to radi na način da učiš od njega. Ali izgleda mi da si dosada naučio samo lagati, lagodno živjeti od tuđeg rada i prodavati maglu ovcama.

MX
MXLCLGTG
12:50 25.09.2014.

zbog ovakvog sefa oporbe druze moj tvoja partija nece imati vise nikada sanse da bude na vlasti a pogotovo tvoj vodja,prema tome kako rece nakon sljedeci izbora vi ce te biti jedna proslost Koje se nece Niko rado sijecati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije