Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJI HOROSKOP

Savjet bikovima rođenima u ovom razdoblju: Ne budite svojeglavi i tvrdoglavi

Horoskop
Foto: Thinkstock
1/2
11.01.2020.
u 10:04

Imate lijepe prilike za osjećati se voljeno, da realizirate vaše težnje za ozbiljnim odnosom u kojem prevladava sklad

Bikovi u 2020. godini mogu postići sve što žele, ali uvijek postoje uvjeti. Jedini uvjet je da se pokrenu i da poduzmu inicijativu.

Budu li komotni i usporeni tada neće osjetiti nikakav napredak. Rođeni između 20. i 30. travnja nemojte biti svojeglavi i tvrdoglavi jer ćete ostati sami sa sobom. Travanj io svibanj su napeti mjeseci.

– Imate lijepe prilike za osjećati se voljeno, da realizirate vaše težnje za ozbiljnim odnosom u kojem prevladava sklad. Ako ste u braku ili u stalnoj vezi udružite snage s partnerom ili partnericom i uvažavajte nju ili njega. Ako ste slobodni imate priliku za lijepu vezu koja ima budućnost, a osoba je vrijedna vaše ljubavi – kaže astrologinja Anđelka Subašić.

Što vas očekuje na poslovnom planu saznajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije