Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomo Medved u Vukovaru

Šator će u Memorijanome centru biti privremeno dok branitelji ne odluče što dalje

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.05.2016.
u 15:28

Ministar je tijekom dvodnevne posjete Vukovaru sudjelovao i u Školi mira, koja se organizira u sklopu posjete osmaša Vukovaru

Ministar branitelja u Vladi RH Tomo Medved rekao je danas u Vukovaru, gdje je nazočio i svečanoj sjednici Gradskoga vijeća organiziranoj povodom Dana Grada Vukovara, kako je o pitanju šatora razgovarao s gradskim vlastima kao i predstavnicima braniteljskih udurga.

– Šator nije nikakav problem. On je u Memorijalni centar Domovinskoga rata smješten privremeno dok hrvatski branitelji ne odluče što dalje. Mislim kako imamo puno većih problema od šatora poput statusa branitelja, općenitog rada udruga – rekao je Medved.

Ministar je tijekom dvodnevne posjete Vukovaru sudjelovao i u Školi mira, koja se organizira u sklopu posjete osmaša Vukovaru  gdje uče o Domovinskom ratu i bitci za Vukovar. Učenike je pozvao da boravak u Vukovaru pamte po velikom stradanju ali i velikoj hrabrosti i herojstvu branitelja. Pozvao ih je i na domoljublje i poštivanje svih vrijednosti Domovinskoga rata. 

>> Šator se samo privremeno nalazi u Vukovaru, uskoro rješenje

Komentara 19

4M
4mazge
17:06 03.05.2016.

Šator je još u Zagrebu trebao trajno preći u jurisdikciju komunalnog poduzeća!....i ovaj problem ne bi postojao!......a 499 440 preostalih branitelja (onih koji se nisu dozvolili instruirati od strane HDZ-a) bi se s time složilo smjesta!....a za mišjenje onih 6060 me nije ni briga!

4M
4mazge
17:11 03.05.2016.

Tomo ideš po mišljenje u Glogoškog i Klemma?

JU
jurayy
17:10 03.05.2016.

Izgubljeni u prjevodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije