Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čim obavi konzultacije s liječnicima

S Plenkovićem i Berošem AstraZenecom cijepit će se i Gordan Jandroković

Zagreb: Gordan Jandroković održao konferenciju za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.03.2021.
u 12:08

Jandroković će se cijepiti uskoro, čim obavi konzultacije s liječnicima i, ovisno o njihovoj procjeni, kada je optimalan trenutak za to, s obzirom na period koji je prošao od njegova preboljenja

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković spreman je javno se cijepiti cjepivom AstraZenece protiv covida-19, potvrdili su Hini u nedjelju iz ureda predsjednika Sabora.

"Predsjednik Hrvatskog sabora Jandroković spreman je također se cijepiti cjepivom AstraZenece protiv covida-19, zajedno s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrom zdravstva Vilijem Berošem, budući da je prošlo otprilike šest mjeseci otkako je prebolio koronu", izvijestili su iz ureda predsjednika Sabora.

Jandroković će se cijepiti uskoro, čim obavi konzultacije s liječnicima i, ovisno o njihovoj procjeni, kada je optimalan trenutak za to, s obzirom na period koji je prošao od njegova preboljenja.

Kako je potvrđeno iz Vlade RH, cjepivom AstraZenece javno će se cijepiti premijer Andrej Plenković i ministar zdravstva Vili Beroš.

Komentara 18

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
12:56 21.03.2021.

Njonjo ce cjepivo primiti preko Plenkija! Kao parazit u njegovom guznom crijevu!

KA
Kariola
12:50 21.03.2021.

Vidio njonjo anemikusa vulgarisa da se napokon okuražio pa i njemu odjednom junačko srce bije!

DU
Deleted user
12:28 21.03.2021.

Kome maglu više prodajete. Vjerovao bi vam jedino da iz iste doze i ja budem cijepljen. Ovako samo naivci mogu vjerovati vama lažovima, prevarantima i veleizdajnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije