Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinut promet na A1

Teška nesreća kod Sv. Roka: Izgubio kontrolu, zarotirao se pa na njega naletio kamion

nesreća na A1
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
12.01.2016.
u 20:23

Oko 18.30 sati vozač Opel Corse slovenskih oznaka izgubio je nadzor nad vozilom i, nakon što se zarotirao na prometnici, na njega je naletio kamion požeških registarskih oznaka

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 s južne strane tunela Sv. Rok jedna je osoba smrtno stradala.

Oko 18.30 sati vozač Opel Corse slovenskih oznaka izgubio je nadzor nad vozilom i, nakon što se zarotirao na prometnici, na njega je naletio kamion požeških registarskih oznaka.

Vozač Corse je preminuo. U tijeku je očevid. 

Zbog prometne nesreće za sav je promet zatvorena dionica između čvorova Sveti Rok i Maslenica u smjeru Splita. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (DC50, DC27i DC54), izvijestio je HAK.

>> U prometnoj nesreći VW Pola i autobusa ozlijeđene tri osobe

Komentara 3

GO
golub
08:35 13.01.2016.

Gube kontrolu žilet žicom, Piranskim zaljevom, Svetom gerom, prisvajanjem plaža i vezova i ne poštuju HR zakone u prometu i nigdje, pa se nesreče događaju.

BL
Blomberg
11:55 13.01.2016.

A tko bi sad mogao biti kriv nego Hrvat. ( kranjska logika kao i u svemu )

TK
tomi.kostrun
19:01 13.01.2016.

bil je Hrvaški državljan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije