Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rušenje kulta hrvatske repke počinje rušenjem Modrića, pa Dalića

02.07.2023. u 10:16

Luka je valjda najjači hrvatski brend u svijetu. I premda nema presude, moralni higijeničari traže da ga se izbaci iz repke. Luka, izdrži!

Komentara 49

Avatar antikomunist3
antikomunist3
11:15 02.07.2023.

Na djelu su isti bljakisti koji su crtali svastiku na Poljudu. Pokušaj rušenje repke je tada i na tom mjestu počeo. Do danas mi je čudljivo kako to da mediji nakon što je Ostojić dao do znanja da počinitelji nikadada neće biti pronađeni o tome više nisu pisali. Kao odsjećeno. Koliko u tome leže slučajnosti ne znam - ali ništa se ne događa slučajno. Pa ni "slučaj" Modrić i Lovren.........

EJ
ejStef
11:16 02.07.2023.

Pa ima nešto u tome, već su krenuli razni tekstovi u nekim medijima, kao da su pripremani unaprijed. Sinkronizacije ili slučajnost?... Treba se zapitati čemu ta kampanja i tko je vodi...

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
10:41 02.07.2023.

Luka kapetane sad po zlato na Euro u inat svim neprijateljima hrvatske države i reprezentacije. Nećete bando.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije