Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni zbor HSP-AS

R.Tomašić: Napredak samo ako se svi krajevi jednako razvijaju

tomašić
Goran Ferbezar/PIXSELL
18.09.2010.
u 14:37

- Naša će stranka ući u Sabor i zalagati da svaki građanin Hrvatske, bez obzira u kojem dijelu države živi ima jednaka prava.

SLAVONSKI BROD - Više od 70 posto dojučerašnjih članova HSP-a Danijela Srba na području Brodsko-posavske županije u samo dva tjedna prešlo je u redove HSP-Dr.A.Starčević Ruže Tomašić, rečeno je na izbornom zboru te stranke grada Slavonskog Broda i brodsko-posavske županije. Za predsjednika gradske podružnice HSP-AS izabran je dr.Tomislav Vlajnić, a za predsjednika Županijskog vijeća Ivan Pavić.

Na skupu je istaknuto da očekuju da će im iz HSP-a uskoro pristupiti još nekoliko stotina članova i da će na taj način HSP-AS u Županijskoj skupštini i Gradskom vijeću Broda postati treća politička snaga.

U radu skupa sudjelovali su predsjednica stranke Ruža Tomašić i dopredsjednici Radoslav Galić i Pero Kovačević.

-  Naša će stranka ući u Sabor i zalagati da svaki građanin Hrvatske, bez obzira u kojem dijelu države živi ima jednaka prava . Svi moramo dogovorno i odgovorno raditi i samo tako Hrvatska kao država može naprijed-rekla je Ruža Tomašić.

Komentara 17

UT
utatica
22:01 18.09.2010.

Ružo draga, ujedini desnicu!

PB
petar berislavić
17:29 21.09.2010.

Ruža je hdz-ov trojanski konj,priča o nekom pravaštvu a sve radi da razbija pravaško jedinstvo.HSP,HČSP I AHSP idu zajedno na izbore a gospođa to ne želi ni čut.

OB
-obrisani-
14:21 19.09.2010.

Hoce li taj Hsp-AS koalirati sa sdp-om ili hns-om??Šteta što nemamo nacional socijalističku stranku ..ovo su sve lažnjaci i karijeristi.,..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije