Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravljen mu bypass

Rohatinski operiran zbog problema s krvnim žilama

'15.12.2011., Zagreb - U HNB-u na Trgu hrvatskih velikana organizirana konferencija za medije na kojoj je guverner Zeljko Rohatinski govorio o projekciji moneterne politike u 2012. godini .  Photo: Za
Žarko Bašić/Pixsell
Autor
Sonja Hoffman
03.09.2012.
u 15:05

Operacija je prošla u najboljem redu pa liječnici očekuju da će sutra biti prebačen s intenzivne njege na odjel

Kako neslužbeno doznajemo, bivši guverner HNB-a Željko Rohatinski zaprimljen je u KB Dubrava zbog problema ateroskleroze na krvnim žilama pa mu je na arteriji noge napravljena premosnica.

Operiran je jučer, a operacija je prošla u najboljem redu pa liječnici očekuju da će sutra biti prebačen s intenzivne njege na odjel.

Rohatinski, doznajemo, zbog istih problema mora nastaviti s pregledima pa će u bolnici ostati do daljnjeg.

Zdravstvene teškoće bivšeg su guvernera HNB-a zadesile nakon što je prošlog tjedna objavljeno da je prihvatio poslovnu ponudu Agrokora i mjesto savjetnika predsjednika Uprave Ivice Todorića.

Ključne riječi

Komentara 16

MR
mr22
15:15 03.09.2012.

trebao bi se više kretati a manje misliti.

OB
-obrisani-
15:15 03.09.2012.

20 godina je drzao lojtru zlocinackoj organizaciji i radio je za njih. Vec odavno0 je trebao biti na dozivotnoj robiji za svu stetu koju je nanio Hrvatskoj (a ta nije mala) ,,,

MO
Moticina
16:57 03.09.2012.

Želim mu skoro ozdravljenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije