Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prihvatio ponudu

Željko Rohatinski postao savjetnik Ivici Todoriću

božo prka, damir kuštrak, željko rohatinski (1)
Zarko Basic/PIXSELL
29.08.2012.
u 09:55

U 12 godina koliko je vodio monetarnu politiku i držao tečaj pod kontrolom Rohatinski je stekao ugled iznimnog stručnjaka

Željko Rohatinski prihvatio je poslovnu ponudu Agrokora i zaposlenik je koncerna od 7. kolovoza 2012. godine na radnome mjestu savjetnik predsjednika, potvrdili su Poslovnom dnevniku iz te kompanije. Mandat mu je istekao sredinom srpnja, a Rohatinski je rekao da ima nekoliko poslovnih ponuda. Među njima je bio i "džentlmenski dogovor" s Todorićem da su mu vrata Agrokora otvorena, kao i američke banke Goldman Sachs u kojoj su ga htjeli za člana u "advisory boardu" za poslove u srednjoj Europi i našoj regiji.

U 12 godina koliko je vodio monetarnu politiku i držao tečaj pod kontrolom Rohatinski je stekao ugled iznimnog stručnjaka. Premda je iskazao želju i za trećim mandatom na mjestu guvernera HNB-a, premijer Zoran Milanović telefonom mu je zahvalio na suradnji te monetarnu vlast prepustio njegovu zamjeniku Borisu Vujčiću. 

>>Cijeli tekst pročitajte ovdje

Komentara 72

OB
-obrisani-
10:02 29.08.2012.

Iz Agrokora otišao za guvernera NBH,iz NBH se vratio u Agrokor ! Todorićev provjereni kadar.

OB
-obrisani-
10:05 29.08.2012.

a joj a ja sam mislio da njega zanimaju isključivo hrvatski interesi, da narodu bude bolje:) hehehehe

Avatar Nostradurus
Nostradurus
21:07 29.08.2012.

Ne vraća se samo Lesi kući!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije