Naslovnica Vijesti Crna kronika

Rijeka: Sudar autobusa i osobnog vozila

Do nesreće u kojoj je vozač Opela zadobio teške tjelesne ozljede i hitno je, nakon što su ga iz smrskanog autobomila izvukli vatrogasci, prevezen u riječki KBC, došlo je kad se on, naglo skrećući u oštrom zavoju, zabio o prednji bok autobusa.
20. veljače 2010. u 09:18 3 komentara 43 prikaza
prometna
Foto: Pero Lovrović/Pixsell

RIJEKA - Jutros, nešto iza 6 sati ujutro, na istočnom ulazu u Rijeku, kod brodogradilišta “Viktor Lenac” na Martinšćici, sudarili su se Opel Kadett slatinskih registracija (SL-696-N) i autobus “Autotransa” (RI-651-RC) koji je prevozio putnike.

 

Do nesreće u kojoj je vozač Opela D.Ž. (22) zadobio lakše tjelesne ozljede i hitno je, nakon što su ga iz smrskanog autobomila izvukli vatrogasci, prevezen u riječki KBC, došlo je kad se on, naglo skrećući u oštrom zavoju, zabio ravno u bok autobusa kojim je upravljao I.D. (47). Nasreću, nitko od putnika iz autobusa nije ozlijeđen.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • charli:

    PA dobro kakve je ozljede zadobio ?? Na pocetku teksta kazete \"teske ozljede\" ,ispod slike pisete \"lakse ozljede\" ??????

  • saniboj:

    Opel Kadett slatinskih registracija (SL-696-N) i autobus \"Autotransa\" (RI-651-RC) koji je prevozio putnike. Nisu se ni potrudili staviti originalnu sliku ovaj bus sa slike ima beogradske tablice. ... prikaži još! beogradske tablice.

  • quote:

    na sliki mozete vidjeti auto Hrvatskih snova, Opel kadett sa felgnama.