Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar marketing

Restoran oduševio oglasom: Zapošljavamo i one iz Niša i one iz Omiša

Zagreb: U restoranu La Štruk poslužuju štrukle spremljene na razne na?ine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
14.09.2022.
u 17:04

Objava je u roku od par sati zaradila više stotina 'lajkova' te brojne komentare, među kojima ima više i manje pozitivnih.

Nakon što je samoborska Lock Down pizzerija izazvala zgražanje diljem zemlje svojim rasističkim, diskriminatornim oglasom za posao, vlasnik jednog popularnog zagrebačkog restorana odlučio je njihovu negativnu reklamu pretvoriti u nešto pozitivno.

Naime, La Štruk, jedan od omiljenih restorana Zagrepčana, objavio je na svom Facebook profiu oglas za posao. Traže više osoba za rad u kuhinji, a kažu da prihvaćaju "i 'crne' i 'bijele' i 'žute' i one iz Niša i one iz Omiša i iz Praga i Karlobaga, iz Gane i Podstrane".

Objava je u roku od par sati zaradila više stotina 'lajkova' te brojne komentare, među kojima ima više i manje pozitivnih. Uz komentare koji hvale inkluzivnost i smisao za humor restorana, našli su se i neki koji vrijeđaju migrante i predlažu La Štruku da radnu snagu "potraži na glavnom kolodvoru".

Podsjetimo, prije nekoliko se dana u javnosti digla prašina kada je vlasnik samoborske pizzerije objavio oglas za zapošljavanje u kojem je napisao kako mu nedostaje dobrih pizzamajstora, ali ne želi zaposliti strane radnike. O njima se izrazio izrazito pogrdnim riječnikom, napisavši kako mu se na oglas javljaju "Pakistanci, Bangladešani i četnici iz Niša". 

VIDEO: Zagrepčanin hitno traži stan za najam, ali pod ova dva uvjeta:


 

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
20:42 14.09.2022.

A gazda podrijetlom iz Surdulice ili Komatnice?

SA
sasha68
14:56 27.09.2022.

čim se spominju južna ,,braća,, odmah-izazvalo oduševljenje.. bmti

AF
afer
06:03 15.09.2022.

A one iz DrNiša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije