Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radije neće raditi

Sramotna objava pizzerije iz Samobora podigla prašinu: 'Ne želim grad nagrditi s tim crnima'

Pizza
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
12.09.2022.
u 14:01

Napisao je kako on ne želi grad ''nagrditi s tim crnima'' i pita se ''je li zbog zarade vrijedno dovlačiti kod nas i našoj djeci ostaviti ovakvu gamad da ih terorizira!". Zaključio je kako su ''normalni'' radnici otišli u Irsku.

Društvenim mrežama se širi sramotna poruka jedne pizzerije iz Samobora čini vlasnik je podigao prašinu svojim objavama. On je naime, napisao kako mu nedostaje dobrih pizzamajstora, ali ne želi zaposliti strane radnike. O njima se izrazio izrazito pogrdnim riječnikom, napisavši kako mu se na oglas javljaju "Pakistanci, Bangladešani i četnici iz Niša". 

Napisao je kako on ne želi grad ''nagrditi s tim crnima'' i pita se ''je li zbog zarade vrijedno dovlačiti kod nas i našoj djeci ostaviti ovakvu gamad da ih terorizira!". Zaključio je kako su ''normalni'' radnici otišli u Irsku. 

Prenosimo dio njegove objave: 

"Kako dodatno nebi nagrdili naš Samobor s tim crnima (zaista ih je previše i grdo ih je vidjeti sa vrećicama punih alkohola,dok idu iz dućana, a domaći i stariji ljudi prelaze na drugu stranu ulice), morati ćemo prilagoditi trenutnim kapacitetima radno vrijeme (...) Isto tako nam ne pada na kraj pameti zaposliti četnika iz Niša,a u prilogu pogledajte situaciju iz Danske,pa prosudite sami dali je zbog zarade vrijedno dovlačiti kod nas i našoj djeci ostaviti ovakvu gamad da ih terorizira!"

"Sad će se naravno javiti udruge za zaštitu majmuna i ostalih životinja,a i sveprisutni milorad pupovac, koji će stati u obranu ovih koje ne želimo…", navodi se između ostalog u objavi, koja je u međuvremenu uklonjena s društvenih mreža, ali je objavljen i njezin nastavak.

Foto: Printscreen Facebook

Vlasnik pizzerije Matija Fresl za Dnevnik.hr je rekao kako pizzamajstora nema, ali svoje mišljenje ne mijenja. Kaže da će radije skratiti radno vrijeme, a da su reakcije njegovih sugrađana na takvu odluku pozitivne i da su oduševljeni. Za isti portal su iz ureda gradonačelnice grada Samobora Petre Škrobot osudili ovakav oblik komunikacije te naglasili da Grad u svakom slučaju "osuđuje svaki oblik netrpeljivosti, diskriminacije i govora mržnje".

Iz policije se još nisu očitovali.

Video: Predsjednik sinidkata o željezničkoj nesreći

Ključne riječi

Komentara 43

DL
Dvanaest__legija
14:14 12.09.2022.

Dobra reklama za pizzeriju, moja podrška!

DU
Deleted user
14:31 12.09.2022.

Sve u pravu,pogledajte gradove na zapadu s crnim getima,samo nozevi i pistolji,a ove koji glume velike humaniste bi stavio da im budu prvi susjedi.smecari licemjerni,jer se prvi maknu u vecinski bijele kvartove.fuj gnoj licemjerni

DU
Deleted user
14:29 12.09.2022.

Što je krivo rekao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije