Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆA STRAVE

Razuzdani tinejdžeri vikendom tulumarili u Fritzlovu podrumu

Fritzlova kuća
16.02.2011.
u 19:25

U tamnici u kojoj je Fritzl silovao kćer, mladež iz Amstettena redovito se okupljala. Pod zloglasnog podruma pun je opušaka i ostataka hrane.

Iako austrijska policija i odvjetnik Walter Anzböck zadužen za prodaju imovine Josefa Fritzla (75) tvrde da ništa ne znaju o zimskim proslavama lokalnih tinejdžera u podzemnoj tamnici Fritzlove kuće u Amstettenu u kojoj je austrijski monstrum držao svoju kćer Elisabeth zatočenu 24 godine, u javnosti su se navodno pojavile fotografije s tih tuluma strave i užasa, piše dnevni list “Österreich” pozivajući se na britanski “Daily Mail”. Policija u Amstettenu ne vjeruje u priče mjesne mladeži ispričane britanskom tabloidu. Kako bi potvrdio vjerodostojnost svojih navoda, Daily Mail tvrdi da ima i fotografije s tuluma te citira austrijske tinejdžere: “Opušci cigareta, ostaci izgorjelih svijeća i papir u koji su bili zamotani hamburgeri na podu pokazuju da smo bili tamo”.

U nastavku opisuju i podzemnu tamnicu. “Tamo je užasan smrad, pljesnivi zidovi i pod prekriven štakorskim izmetom. No, unatoč tome, tamo je bilo nekako ‘cool’”. List navodi da su mladi, kao i ostali stanovnici tog gornjoaustrijskog gradića, znali da Fritzlova kuća već dugo nije pod policijskim nadzorom.

“Ako je samo netko rekao vidimo se za vikend u podrumu, svatko od mjesne mladeži znao je na što se misli”, prenosi “Österreich” i izvještava da bi kuća strave austrijskog monstruma osuđenog na doživotni zatvor u psihijatrijskoj ustanovi trebala sljedećih tjedana biti sravnjena sa zemljom.

Točan datum se zbog znatiželjnika željnih atrakcija taji. Prvi planovi da se kuća pretvori u muzej ili da se iznajmi jednoj televizijskoj postaji za izradu dokumentarca, odbačeni su, jer bi takvo što bilo kršenje prava na privatnost 44-godišnje Elisabeth Fritzl i šestero njezine preživjele djece.

Fritzl je tijekom dugogodišnjeg zatočeništva seksualno i fizički zlostavljao svoju kćer. Rodila mu je sedmero djece, od kojih je troje s njom od rođenja bilo zatvoreno u podrumu, a jedno je nakon rođenja umrlo. Preostalo troje djece Fritzl je uključio u svoju zakonitu obitelj.

Ključne riječi

Komentara 4

SI
sinaj
19:42 16.02.2011.

Ajde, neka onda netko kaže da smo hrvatska mladež ne valja;)

DU
Deleted user
21:21 16.02.2011.

Što je jadnije od prava na brak istospolne zajednice ,ili monstruoznog ubijanja nerođenog djeteta, ili majke koja poradi karijere plaća druge ljude u odgoju vlastita djeteta… Sve je to slijed, rezultat ne morala . Onaj koji sve ovo osuđuje spada u srednji vijek. Pa u zdravlje vam bilo u novom dobu !

HI
Hierro
08:12 17.02.2011.

Osobno sam poznavao gospodina Fritzla, i odgovorno tvrdim da je on jedan fin čovjek, jedan ljudskog karaktera, i svaka mu čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije