Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐANJE POLITIČKOG VRHA

Rat s konferencijama zapalio Twitter: 'Dragane, otvori im klub. Ante, dofuraj hranu da mogu dugo ostati'

PIXSELL
23.10.2020.
u 19:22

U manje od tri sata dva najmoćnija čovjeka u zemlji organizirala su konferencije za medije na kojima glavna tema je bio onaj drugi.

Prvo je jučer premijer Plenković imao konferenciju na kojoj je odgovorio na ranije prozivke s Pantovčaka, samo kako bi danas predsjednik Milanović sazvao konferenciju na kojoj je komentirao sve ono što je jučer rečeno o njemu. Nije trebalo dugo čekati na reakciju premijera koji je pak dva sata kasnije imao svoju konferenciju. 

Upitan o tome koliko će dugo ovo trajati, premijer nije znao reći. Međutim, sadržaj konferencija kao i način na koji je izveden dobio je i više nego zanimljive reakcije društvenih mrežama. Donosimo neke od njih. 

- Ali, ali, kako bi netko tko je izgubio izbore 2016. pa 2020. pobijedio na predsjedničkim izborima i postao PRH i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga, imao “teški kompleks poraza”? - zapitala se bivša premijerka Jadranka Kosor. 

 

- Pressice STOP - kratak i jasan je bio nezavisni zastupnik Bojan Glavašević. 

 

- Dragane, otvori im klub. Ante, dofuraj hranu iz Dalmacije da mogu dugo ostati - predložila je HRT-ova novinarka Maja Sever. 

 

- HRT bi trebao početi emitirati novu emisiju Pressicom na Pressicu, kao što smo devedesetih imali Slikom na Sliku - smatra saborska zastupnica Dalija Orešković. 

 

- Srećom da Milanović i Plenković nemaju zajedničku djecu, ova situacija je slična onom kako kažu kao posljedica rastave  "njemački  Rosenkrieg (Synonym) "  - navodi jedan tviteraš. 

 

- Milanović i Plenković dvije najbesposlenije osobe na svijetu što je ironično jer obojica imaju posao - smatra drugi. 

Komentara 12

JU
Judita
19:29 23.10.2020.

Nije ovo smiješno. Milanovića u ludaru! Ovo je postalo iživljavanje nad hrvatskim narodom.

Avatar Dipsy
Dipsy
19:31 23.10.2020.

Meni se čini da Milanović sve ovo radi samo zato što bi se mogli otkriti njegovi mutni poslovi u klubu...

Avatar Šipo
Šipo
19:41 23.10.2020.

Zašto se brišu komentari upućeni protiv skakača Zorana??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije