Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O SASTANCIMA NA PANTOVČAKU

Ministar Banožić odgovorio na Milanovićevu prozivku: To je potpuna neistina

Na Plesu održan svečani doček 12. hrvatskog kontingenta iz misije u Afganistanu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
23.10.2020.
u 18:04

Milanović je na današnjoj konferenciji kazao da je u vrijeme kada je on bio premijer tadašnji ministar obrane svaki tjedan dolazio na Pantovčak, dok sadašnji ministar u Plenkovićevoj Vladi to izbjegava

Ministar obrane Mario Banožić komentirao je izjavu predsjednika Zorana Milanovića s današnje konferencije za medije u kojoj ga je prozvao.

- To što je predsjednik Milanović izjavio na svojoj današnjoj press konferenciji je potpuna neistina. Od kada sam ministar obrane pa do današnjeg dana održano je ukupno šest brifinga, a ispričao sam svoje prisustvo dva puta i to zbog priprema i sudjelovanja na NATO ministarskom sastanku putem video konferencije i zbog neodgodivih obveza u Vladi - kazao je ministar Banožić.

Podsjetimo, Milanović je na današnjoj konferenciji kazao da je u vrijeme kada je on bio premijer tadašnji ministar obrane svaki tjedan dolazio na Pantovčak, dok sadašnji ministar u Plenkovićevoj Vladi to izbjegava.

- Već peti ili šesti tjedan za redom žalosno je gledati kako se ministar Banožić izmotava i ne dolazi. Može nastaviti ne dolaziti, svi papiri koji meni dolaze na potpis rješavaju se odmah. Podsjetit ću kako je to bilo u vrijeme Kolinde Grabar Kitarović dok sam ja bio premijer, ministar obrane Ante Kotromanović je svaki tjedan bio na sastanku kod nje. To je kad razlikuješ državu od kartela i prćije koja ti je pružila sve u životu. Država to sam ja. Jadna država koja ovisi o jednom čovjeku, pa i Plenkoviću. Njemu je pred očima samo karijera i probitak, tako će vas napustiti 2024. godine kad, ako vlada opstane, će dati ostavke par mjeseci prije izbora, predstaviti nasljednika i onda će se kandidirati za Europsku komisiju - kazao je Milanović.

>> VIDEO Plenković odgovara na Milanovićeve najnovije napade

Komentara 9

CG
crna.guja10
19:11 23.10.2020.

Partija je poznata po lažima: laži i samo laži , netko će i povjerovati.....šmrc šmrc

DO
Domumom
21:47 23.10.2020.

Ko je ovaj anonimus ministar.

ZV
zvezdomor
10:03 24.10.2020.

ajmo u klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije