Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI SUKOB

Raspudić uzvratio Jandrokoviću: Nabrojao njegove 'četiri političke majke'

Predstavljanje knjige "Kratki espresso" Nine Raspudića
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
25.05.2020.
u 14:17

Komentirao je i kritike da zastupa obiteljske vrijednosti, a razveden je te kaže da se ne kandidira za kanonizaciju već za zastupnika u Saboru

Nakon što se jučer oglasio glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković komentirajući gostovanje filozofa Nine Raspudića u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2' i njegovu najavu kako ide u lov na njega s riječima kako on ima troje djece s istom ženom otvoreno aludirajući na Raspudićevu obiteljsku situaciju, danas je to komentirao sam filozof. 

U razgovoru za N1 kazao je kako se vidi da su Jandroković i Andrej Plenković u strahu: - HDZ loše stoji, u panici su

- Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidiram kao nezavisni kandidat Mosta. Ja nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima - kazao je.

- Kaže gospodin Jandroković kako ima troje djece s jednom ženom, ja to respektiram i čestitam mu, ali za njega kao političara je važnija druga stvar, a to je da je on umiljato dijete četiri političke mame. Prva mama mu je bio Ivo Sanader kojem samo što nije sjedio u krilu, onda zabijanje noža u leđa pa dolazi Jadranka Kosor, treća mama mu je bio Tomislav Karamarko i sada mu je Plenković, a kada Plenković padne pokušat će naći i petu političku majku - rekao je. 

Komentirao je i kritike da zastupa obiteljske vrijednosti, a razveden je te kaže da se ne kandidira za kanonizaciju već za zastupnika u Saboru. Poručio kako slične kritike dolaze s ljevice i kako mu je zanimljivo što u  lijevom spektru ima patrijarhalnog šovinizma gdje se ženu doživljava kao nešto što se uzima i ostavlja. 

Komentara 107

Avatar Osvetnik-Ernesta-Fulira
Osvetnik-Ernesta-Fulira
15:49 25.05.2020.

Jadni, mizerni, bijedni @dministrat0rski crve... kada ja nešto napišem, tko si molim te, ti da odlučuješ što će od toga ostati na portalu a što ne ? Shvati da si totalni gubitnik, mizerni neugledni crv... koji već 6 mjeseci gubii sve bitke sa nama komentatorima na ovom portalu. Shvati da pobijediti u ovoj bitci ne možeš... sve što mi napišemo, oni koji trebaju vidjeti vide prije nego ti obrišeš. Mora da je zaista jadno i depresivno biti ti. Crvi i gliste ne pobjeđuju.. nikada... samo se mogu još dublje upuzati u blato i proljavštinu.. shvati da ti je to predodređena sudbina... ostat ćeš zauvijek gubitnik i nebitna anomalija u javnom prostoru sa kojom ama baš nitko ne korespondira. Žalim te, jer nemaš dovoljan kapacitet spoznaje o svojoj vlastitoj irelevantnosti. Odustati nećemo nikada... pobijediti nas je nemoguće... a ti možes sve to samo promatrati i uvidjati vlastitu nemoć. Jadniče.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:37 25.05.2020.

Nino legendo, samo naprijed i hrabro još malo i nema ih.

TU
Tulipann
14:44 25.05.2020.

Raspudiću legendo glasam za tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije