Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Raspisali potragu za 61-godišnjakinjom zbog provale. Uhitili je nakon pola godine

Županijski, Op?inski i Trgova?ki sud u Bjelovaru
Damir Spehar/PIXSELL
27.05.2022.
u 12:35

Pronađena je na području Bakra gdje je i uhićena te privedena na kriminalističko istraživanje

Policajci se u svom poslu nagledaju svačega, no rijetko im se zasigurno dogodi da osumnjiče 61-godišnjakinju za - provalu.

Kako je priopćila riječka policija, žena je uhićena nakon raspisane potrage, a sumnjiči ju se da je još u studenom 2021. provalila u stan 42-godišnjakinje na području Turnića u Rijeci. Nakon što je ušla u stan, ukrala ja, kako kažu u policiji, 1000 kuna i druge predmete. Očito se nakon te provale njezin identitet znao jer je za njom raspisana potraga na temelju koje je 26. svibnja uhićena.

Pronađena je na području Bakra gdje je i uhićena te privedena na kriminalističko istraživanje. Kazneno je prijavljena zbog provale. 

>> VIDEO Pogledajte kolika je prosječna mirovina u Hrvatskoj i za koliko bi mogla porasti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije