Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajko Ostojić:

"Agrokor vodi čovjek koji na tržištu vrijedi 5.500 kuna, a Most je u PTSP-u!"

Rajko Ostojić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
04.03.2018.
u 15:07

Za Ramljaka smo barem znali tko ga je predložio. Predložila ga je Martina Dalić. Tko je predložio Fabrisa Peruška?, pita se Ostojić

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić u emisiji Točka na tjedan na N1 televiziji komentirao je stanje u državi te se osvrnuo na situaciju s Agrokorom.

Kritizirao je i novog izvanrednog povjerenika Fabrisa Peruška.

– Ja sam osobno znao da je gospodin Peruško jedan od ozbiljnih kandidata. Ne želimo da nam takav povjerenik, s takvim neiskustvom, vodi Agrokor. Ramljak je barem imao neko iskustvo. Peruško je završio koledž u Americi, restrukturirao jednu online tvrtku u Rusiji, koja je na razini Abrakadabre u Agrokoru, vratio se u Hrvatsku, osnovao firmu koja se zove Faveria, koja se najviše bavi naftnom i naftnim biznisom i koja je za prethodnu godinu uprihodila 71.000 kuna – kazao je Ostojić.

– Dakle, današnji povjerenik kad se vratio u Hrvatsku, ponudio tržištu svoje kompetencije i znanje, vještine, oni su ga procijenili na oko 5,5 tisuća kuna. To radi moj znanstveni novak. Za Ramljaka smo barem znali tko ga je predložio. Predložila ga je Martina Dalić. Tko je predložio Fabrisa Peruška? – pita se Ostojić.

Komentirao je i situaciju na političkoj sceni. Na pitanje je li Most preuzeo mjesto lidera oporbe kaže da nije tako.

– Most je u PTSP-u, izgubio je nekoliko članova ili zastupnika. Most je u PTSP-u jer je dvaput HDZ doveo na vlast. Božo Petrov je tu iskorišten. Pokazao je veliku dozu neozbiljnosti kad je uzeo mobitel i nazvao Antu Ramljaka i pitao ga hoće li biti novi povjerenik za Agrokor, ne shvaćajući da je to bila zamka, igrokaz. Mislim da danas to shvaća, zato mislim da je u PTSP-u i da oni vrlo iskreno žele svoj grijeh izbaciti – kaže Ostojić.

Komentara 136

JO
jomarkic
15:37 04.03.2018.

Još jedan SDP gubitnik se javio.

KA
kamenjar0404
15:44 04.03.2018.

Jugovici jos nisu navikli da se ne pitaju nista pa stalno nesto pitaju !!!!

HR
Hrvatska
15:52 04.03.2018.

Jeli ovo onaj koji je raskopao zdravstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije