Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Općina Vinica

Radovi na domovima u Pešćenici i Vinicabregu

vinica
Privatna arhiva
13.09.2011.
u 10:24

Ukupna vrijednost radova rekonstrukcije i sanacije pročelja i krovišta na oba objekta iznosi 278.236 kuna

Društveni dom u Pešćenici te objekt tzv. Stare škole Patačić u Vinicabregu uskoro će dobiti novo pročelje i novo krovište. Radovi uređenja domova povjereni su poduzeću  Mipcro iz Ivanca, kao najpovoljnijem ponuditelju, odabranom u provedenom postupku javne nabave. Ukupna vrijednost radova rekonstrukcije i sanacije pročelja i krovišta  na oba objekta iznosi 278.236 kuna. Potrebu rekonstrukcije i sanacije pročelja i krovišta domova u Pešćenici Viničkoj i Vinicabregu prepoznalo i Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, koje je za provedbu spomenutih radova osiguralo 50 posto novca, dok će se preostali iznos osigurati u proračunu općine. 

Spomenutim zahvatima spriječit će se daljnje propadanje ovih objekata te pružiti mogućnost za nove sadržaje za potrebe mještana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije