Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen

Pucao iz 'kalašnjikova' i teško ozlijedio policajku i njenog supruga

Ilustracija
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
04.11.2013.
u 17:50

Ranjena je žena policijska službenica zaposlena u Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj, a u Jarminu dolazi kod novog supruga kad ima slobodne dane.

Tomislav J. (24) iz Jarmine kraj Vinkovaca kazneno je prijavljen za teško ubojstvo u pokušaju nakon što je u nedjelju navečer u dvorištu njihove kuće ispalio iz "kalašnjikova" više hitaca u sumještanina Ivicu H. (43) i njegovu 26-godišnju suprugu koji su zadobili prostrijelne ozljede po nogama i zadržani su u vinkovačkoj bolnici.

Ranjena žena je policijska službenica zaposlena u Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj, a u Jarminu dolazi kod novog supruga kad ima slobodne dane.

Jarminčani kažu, a to potvrđuju i u policiji, da je motiv ljubomora i nesuglasice od prije jer 24-godišnjak živi s bivšom suprugom 43-godišnjaka (koja mu je ostavila četvero male djece!) i često je dolazio u kuću 43-godišnjaka i provocirao ga i ismijavao ga zato što mu je preoteo ženu. Za 24-godišnjaka u Jarmini nemaju previše lijepih riječi i govore da je poznat po nedoličnom ponašanju i tučnjavama, dok za 43-godišnjaka imaju samo riječi hvale, kako je marljiv i kako brine o djeci radeći teški zidarski posao.

– Ona je otišla tom tipu koji nije ni najmanje omiljen u Jarmini i bivšem suprugu ostavila četvero male djece, a ovaj kod njega dolazi, vrijeđa ga i ismijava pa je tako bilo i sinoć. Navodno je bio te večeri kod nekoga na krštenju i vjerojatno malo više popio, otišao kući po kalašnjikov, dovezao se do Ivičine kuće u Gajevoj ulici, izašao iz automobila i pozvao ga van, a kad je izašao sa suprugom, ispalio je rafal prema njima. Sreća da su ostali živi. Koliko čujem, on je pogođen u potkoljenicu, a ona u but, priča Jarminčanin koji osobno poznaje obojicu.

U policiji kažu kako je završeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a o daljnjem postupanju odlučuje Državno odvjetništvo. Oboje ozlijeđenih još tijekom noći na ponedjeljak operirano je. Zadržani su u Županijskoj općoj bolnici Vinkovci.

– U godinu dana imali smo dvije prijave protiv obojice za narušavanje javnog reda i mira. U dvorištu smo pronašli 15-tak čahura ispaljenih iz automatske puške za koju, naravno nije mogao imati dozvolu, a dodatna otežavajuća okolnost jest što su u kući bila djeca i njih je dovodio u opasnost, kaže glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović dodajući kako je počinitelj bio alkoholiziran, ali ne i teško pijan.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
dragica949
22:27 04.11.2013.

Kod osumnjičenog iz Vojnića navedeni su prezime,ime,nacionalnost,a u ovom slučaju imena s inicijalima prezimena.Previd ili namjera,jer tu se radi o osobama iste nacionalnosti.

VI
virtuozo
08:36 05.11.2013.

Dok se mi bavimo glupostima pred očima nam se dešavaju prave drame. Koji je to već po redu od zločina iz strasti koji je počinio neki muškarac iz provincije. Dajte ljudi otvorite oči jer imamo veliki problem. Problem iseljavanja žena i djevojaka iz RH, pogotovo iz ruralnih sredina doveo je do toga da je u takvim sredinama teško naći djevojku, te oni koji je imaju kada dodje do prekida veze misle da je kraj svijeta.

VI
virtuozo
08:43 05.11.2013.

Devastirana smo nacija u ekonomskom,demografskom,socijalnom,moralnom i svakom drugom pogledu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije