Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Varaždinu

Pšenica zatrpala radnika u silosu tvornice stočne hrane Koka

silos (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/3
12.07.2010.
u 18:13

U tvornici stočne hrane u Varaždinu, pšenica je zatrpala radnika dok je čistio silos. Očevid je u tijeku.

VARAŽDIN - Kako je izvijestila PU varaždinska, u popodnevnim satima dogodila se teška nesreća u kojoj je smrtno stradao radnik. 

U tvornici stočne hrane Koka u Biskupečkoj ulici u Varaždinu pšenica je zatrpala čovjeka dok je čistio silos. Kako neslužbeno doznajemo, kolege su ga pokušali izvući, ali nisu uspjeli.

Očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

LO
Loco
09:28 13.07.2010.

To je tak kad konvoj kamiona ne stigne ispraznit silos i odvest pšenicu u nepoznatom smjeru... RIP radniče.

KR
krka
18:21 13.07.2010.

Iskrena u duboka sućut obitelji, a nadležnima poruka:u toj \'\'savršenoj\'\' firmi ima puno posla za istražitelje po svim pitanjima; uvjeti rada, radno vrijeme , tjedni i mjesečni fond sati... samo nitko poradi zakona biča ne vupa zucnuti slova, kamoli riječi istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije