Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nekontrolirano pruži jezičinu'

Prozvali svećenika zbog komentara da je žena sama kriva za nasilje: 'Bio sam hakiran'

Ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
31.08.2019.
u 09:54

Spornu situaciju komentirao je i sam svećenik, negirajući saznanje o tome.

"Dan kada si podigao ruku na ženu je dan kada si zvanično prestao da budeš muškarac!", stajalo je u Facebook objavi koja je pokrenula lavinu komentara. Zapravo i nije sama fotografija s ovim natpisom, nego komentar ispod nje s profila jednog svećenika.

"Nerijetko je i ona sama tomu sukrivac kad nekontrolirano pruži jezičinu", bio je komentar svećenika. Nakon što su ga korisnici, pogotovo žene, počeli prozivati zbog toga, obrisao ga je a čitateljica Dnevnik.hr napravila je screenshot komentara.

-Komentar je maknut kad sam napisala da screenshot ide po cijelom 'fejsu' i da se nadam kako će neko muško pomisliti da i on ima dugačak jezik - rekla je čitateljica Dnevnik.hr.

Spornu situaciju komentirao je i sam svećenik, negirajući saznanje o tome.

"Poštovani! Nije mi poznato o tome, samo znam da sam nedavno bio hakiran pa sam računalo čistio od virusa i mijenjao lozinke. Hvala za razumijevanje. Srdačan pozdrav!", rekao je svećenik za Dnevnik.hr

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Machak
10:07 31.08.2019.

Sami hakeri....Hrvatska je svjetski rekorder po broju hakera na 100 stanovnika

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:20 31.08.2019.

8. Ne reci lažna svjedočanstva!

BO
bombaatomska
10:25 31.08.2019.

Krivnja uvijek ima dvije strane.Pomirba stvara jedno dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije