Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

Profesor tjelesnog pritvoren zbog seksualnog odnosa s maloljetnicama

Policija - uhićenje
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.09.2018.
u 15:15

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Zbog spolnog zlostavljanja triju maloljetnica mlađih od 15 godina, priveden je muškarac, inače profesor tjelesnog odgoja.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sumnja se da je navedeni muškarac imao sponi odnos s najmanje jednom djevojkom, kojoj je 14 godina. Sumnjiči ga se i za bludne radnje nad druge dvije.

Upoznao ih je u jednom kafiću, gdje im je plaćao pića, nakon čega je sve tri spolno zlostavljao.

Komentara 13

DU
Deleted user
19:57 28.09.2018.

"Upoznao ih je u jednom kafiću, gdje im je plaćao pića, nakon čega je sve tri spolno zlostavljao." Jesenti milu bigulicu, kakva ti je to mršava i nemušta rečenica, oj novinaraska poslenice Jakelić Ivkice? Reci ti nama kako je zapravo bilo? Je li ih upoznao sve tri odjednom, platio svakoj po nekoliko pića i onda ih odveo nekamo te spolno zlostavljao, i to istodobno i zajedno? Tako to doslovno proizlazi iz gornje rečenice. Ili je ipak upoznavao jednu po jednu, svaku napojio alkoholom i potom odveo nekamo te ju zlostavljao, dakle radio je to sukcesivno a ne simultano? To bi nam bilo puno vjerojatnije. Osim toga, ako ih je upozna(va)o u kafiću, onda im nije bio nastavnik u školi koju pohađju. U tom slučaju njegova profesija i nije toliko bitna za kvalifikaciju njegovih kaznenih djela. U kafiću lakomislene i lakovjerne tinejdžerke može upoznavati i napajati doslovce svatko bez obzira na profesiju ili zanimanje. Tako to biva u današnjem modernom, naprednom, tolerantnom, empatičnom i inkluzivnom svijetu. Na žalost.

RI
rightside
17:44 28.09.2018.

i opet nema imena ni prezimena zlostavljaca..jel to neki "ugledni zagrepcanec" mozda?? il su mu tata i mama "akademski gradani")))))))

Avatar Dr Evil
Dr Evil
20:27 28.09.2018.

Rekle su da imaju 18...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije