Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laureati

Priznanje HHO-a Hrvoju Šlabeku i Željku Rohatinskom

hrvoje šlabek, dodjela nagrada (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
09.12.2010.
u 08:15

Nagrade za promicanje i zaštitu ljudskih prava dolaze u ruke guvernera Hrvatske narodne banke i novinara Večernjeg lista

Dobitnik je ovogodišnje nagrade HHO-a za promicanje i zaštitu ljudskih prava "Mika Tripalo" guverner HNB-a Željko Rohatinski, dok je nagrada za promicanje i zaštitu ljudskih prava u medijima pripala Večernjakovu novinaru Hrvoju Šlabeku koji je otkrio aferu Podravka, nakon čega su smijenjeni i pritvoreni bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec i nekoliko Podravkinih menadžera.

Šlabek je nedavno u Budimpešti primio i nagradu Novinarska hrabrost, koju dodjeljuje Međunarodna federacija novinara i WAZ.

>>Šlabek primio nagradu Novinarska hrabrost: Počašćen sam!

Uz Rohatinskog i Šlabeka, nagrade HHO-a pripale su još dvojici dobitnika, no njihova imena još nisu otkrivena, a nagrade će im biti uručene u petak.

Komentara 4

OB
-obrisani-
03:48 12.12.2010.

.....Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Avatar atrpimir
atrpimir
10:47 09.12.2010.

Rohatinski jedino štiti prava velikih stranih banaka. A Hrvatskoj nedostaju Wikileaks novinari jer su svi redom usrana režimska piskarala svojih urednika koji sviraju kako njihovu džepu odgovara. A odgovor na džep vlasnika medija daje politika koja podržava pljačku Hrvatske i izvlačenje profita van bez plaćanja poreza. To se postiže KORUPCIJOM jer vlasnici banaka za to plaćaju političare.

Avatar tkozna
tkozna
11:23 09.12.2010.

Odite na stranicu index i vidjet će te dio zabranjene Latinice. i tamo vidjeti kako se preko banaka radila hrvatska pretvorba. Zašto se Rohatinski tu ne javi, zašto tu šuti i zašto je šutio. Mislim da nije zasluzio nagradu, Hrvoje BRAVO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije