Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN ZBOG PRIJETNJI

Zvao pa prijetio: Kalašnjikovom ću pucati po turistima, moram nekog ubiti

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.04.2018.
u 11:58

Osnovano se sumnja da je istog dana zaposleniku tog Ministarstva koji ga je kontaktirao telefonom povodom ranijeg poziva i izrečenih prijetnji, ponovio da u kući ima spremnu municiju i kalašnjikov te da će njihovom pravniku izvjesiti srpsku zastavu na kuću, kao i da ima oružje i mora nekog ubiti.

Nakon telefonskih prijatnji Ministarstvu zbog nezadovoljstva procedurom rješavanja podnešenog zahtjeva, 58-godišnji muškarac iz Šibenika koji je zaposlenici Ministarstva rekao kako u kući ima spremno trideset okvira municije i polovnog kalašnjikova te da će se popeti na zgradu i pucati po svima koji ga budu provocirali, a da to mora napraviti kada bude puno turista u gradu, je priveden i određen mu je istražni zatvor, prenosi ŠibenikIN.

Osnovano se sumnja da je istog dana zaposleniku tog Ministarstva koji ga je kontaktirao telefonom povodom ranijeg poziva i izrečenih prijetnji, ponovio da u kući ima spremnu municiju i kalašnjikov te da će njihovom pravniku izvjesiti srpsku zastavu na kuću, kao i da ima oružje i mora nekog ubiti. Njegove riječi su kod oboje zaposlenika navedenog tijela izazvale osjećaj straha i uznemirenosti, ističu iz općinskog Državnog odvjetništva u Šibeniku. 

Muškarca se tereti za počinjenje dva kaznena djela prijetnje, a zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog dijela, 58-godišnjak je zadržan u istražnom zatvoru.

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:00 30.04.2018.

opet srbi balvan revoluciju sprovode

ST
stjepanovic
17:10 19.12.2018.

Metak nije skup..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije