Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglica dobitnik

Pripremao se deset mjeseci da podigne 40 mil. eura osvojenih na lutriji

Loto
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS/PIXSELL
30.08.2019.
u 07:40

Shvatio sam da će to štošta promijeniti i htio sam biti siguran da ćemo biti spremni za to, rekao je Bon Truong.

Vijetnamski izbjeglica u Kanadi zatražio je u srijedu svoj zgoditak od 60 milijuna kanadskih dolara (40 milijuna eura) pošto se deset mjeseci psihički pripremao na svoje bogatstvo.

"Počeo sam razmišljati što će taj novac značiti za moju obitelj", rekao je Bon Truong na tiskovnoj konferenciji u srijedu u Edmontonu, upravnom središtu pokrajine Alberte, na zapadu zemlje.

"Shvatio sam da će to štošta promijeniti i htio sam biti siguran da ćemo biti spremni za to", rekao je.

Deset mjeseci pošto je na kanadskoj lutriji pogodio brojeve - iste na koje igra već desetljećima - zatražio je svoj dobitak. "Spremni smo!", poručio je Western Canada Lottery Corporationu koji organizira lutriju.

Truong (55) koji je nakon Vijetnamskog rata bez igdje ičega došao u Kanadu, planira tim novcem otplatiti hipoteku, sve ostale račune i otići na odmor prije nego se vrati svom vrtlarskom poslu.

Bon Truong još nije rekao djeci za dobitak jer želi da svojim radom uspiju u životu. "Možda ću im reći za deset - dvadeset godina", rekao je nasmijavši se.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
08:03 30.08.2019.

Nadam se da djeca ne čitaju VL, pa da ga druknete.

ML
Mlad75
09:32 30.08.2019.

Stvarno idiotizam, covjek na konferenciji za tisak i imenom i prezimenom i sad kao nije djeci rekao za dobitak....ovdje je netko stvarno lud ili on ili novinar...

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:57 30.08.2019.

Mudro razmišljanje, neka mudro postupi i ostane s obje noge na zemlji. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije